Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El Club Natació Granollers s’enduu una trentena de medalles del Campionat de Catalunya

22 Novembre 2019 Redacció: puntvalles.com

Població: Granollers

Pluja de medalles al Campionat de Catalunya que va tenir lloc els dies 16 i 17 de novembre a Vic. I és que la participació del Club Natació Granollers al Català de gimnàstica artística va culminar amb un total de 30 medalles entre la competició masculina i la femenina.

A la màxima categoria, a Via Olímpica, Eduard Serrano en VO1, es va proclamar campió de Catalunya, amb medalla d’or als sis aparells disputats. Títol català també per Berta Pujadas que en VO9 es va alçar com campiona de Catalunya. Helena Lucas, en VO7, va pujar al segon esglaó del podi, en aconseguir el subtítol català. Destacar, per altra banda, en categoria VO9, les meritòries posicions a la classificació general d’Ona Perxachs, 14a, Andrea Villarroya, 16a, Marina Esteban, 19a, i Etna Abella, 20a, que per lesió, només va participar en paral·leles.

Pel que fa a la competició de Base, Abel Samper i Max Pedrola van compartir podi a B6. Samper com a campió de Catalunya, també es va penjar la medalla de plata a arcs i anelles, i el bronze en barra fixa. Pedrola, per la seva banda, es va fer amb el subcampionat, amb medalla d’or en salt i paral·leles, plata a barra fixa i bronze a les anelles. A B5, Gabriel Samper es va alçar com a subcampió, amb or a paral·leles i plata a salt. A B2 , Kirian Mesas es va classificar en tercer lloc de la general, penjant-se també medalla de plata a terra i el bronze en barra fixa, mentre que Valentí Noguera es va fer amb el subcampionat en salt i el 5è lloc de la general. Unai Fernández es va classificar en 4t lloc de la general. I en B1, Pep Masjoan es va fer amb la tercera posició en la general.

En Promoció, Llorenç Roig es va fer amb l’or en salt en categoria P4. En P3, Pablo Espada va aconseguir l’or en terra; Pau Vila, plata en arcs i un 4t lloc a la general; i Albert Boixades, 18è de la general. Formant equip, el P3 es va classificar en tercer lloc.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental