( - )

El Club Natació Granollers, 7è al Campionat de Catalunya Open Absolut

21 Gener 2020 Redacció: puntvalles.com

Població: Granollers

D’entre un total de 45 clubs participants, el Club Natació Granollers ha aconseguit una més que meritòria 7a posició a la classificació general al Campionat de Catalunya Open Absolut que, del 16 al 19 de gener s’ha celebrat al CN Terrassa. Aquesta posició és fruit de la bona actuació de l’equip de nedadors granollerins que van participar en aquesta competició i que van aconseguir un total de 1.112,50 punts, després de disputar les proves individuals femenines i masculines com per relleus.

Davant del 7è lloc del CNG i a poca distància es va classificar el CN Barcelona, 6è; per sota del Mataró, Sabadell, Mediterrani, Terrassa i Sant Andreu, club que es va proclamar campió de Catalunya Absolut. Al 7è lloc del CNG li va seguir el 8è del Tarraco, el 9è del Lleida, el 10è del Caldes

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental