Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El club Karate Nokachi les Franqueses obté dues medalles de bronze en el Campionat d'Espanya de Clubs de Karate

2 Juny 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: Les Franqueses del Vallès

El passat 28, 29 i 30 de maig va tenir lloc, a la ciutat de Torrelavega (Santander) el XLIV campionat d'Espanya de clubs, amb més de 1.200 participants en 335 equips, entre ells el Karate Nokachi Les Franqueses del Vallès.

El club franquesí, dirigit per Montse Marín i Agustín Núñez, amb 7 equips es va adjudicar dues medalles de bronze (Andrea Fernández, Iona Lobato, Iria Esteban i Laura Martin a la categoria cadet -junior de kumite femení). A la categoria de kumite sènior masculí han estat els guanyadors: Alfredo Domínguez, Izan Sevillano, Artur Torres, Yanko Marcano, Omar Jebli i els germans Rodrigo i Alonso Rodríguez.

També, destacar el magnífic treball realitzat pels altres equips del club i per Neizan Núñez que va obtenir la medalla d'or representant al club català de karate Ippon, tot i les dificultats trobades durant aquest darrer any.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental