( - )

El C.D. Montcada s’acomiada del 2021

31 Desembre 2021 Redacció: Puntvallès

Població: Montcada i Reixac

Els homes d’Eric Rodríguez i Miquel Corominas s’acomiaden del 2021 com a penúltims del grup 5 de Segona Catalana després d’haver aconseguit sumar 6 punts gràcies a una victòria, set derrotes i tres empats en les primeres onze jornades.

El C.D. Montcada no ha acabat de trobar-se en aquest inici de lliga i ha posat en perill la seva permanència a la categoria.

Els equips que oscil·len de la quarta posició fins el darrer classificat, es troben a molt poca diferència de punts.

Cada setmana pot suposar la salvació.

I això significa que guanyar dos partits consecutius, pot suposar una escalada de fins a tres posicions a la taula, mentre que perdre’n un, es podria produir l’efecte contrari.

En canvi, C.E. Europa, C.D. Turo Peira i C.E. Premià (primer, segon i tercer classificat respectivament) no es troben en la mateixa lluita que la resta, ja que no han deixar escapar tants punts pel camí i, amb només onze jornades disputades, ja es pot entreveure que seran els clubs que es disputaran la lluita per conquerir el títol de lliga al final de la temporada.

Els jugadors vallesans han vist afectada la seva trajectòria d’aquesta temporada per la matinera abdicació del tècnic del primer equip, Remo Forzinetti.

Tal i com va informar el club a un comunicat emès a través del seu compte de Twitter el passat 25 de novembre, l’ex entrenador va causar baixa a l’equip per motius laborals.

Poc temps després, el club feia oficial el fitxatge de Miquel Corominas com a nou tècnic del primer equip per tal d’aconseguir un objectiu: millorar la situació competitiva.

Cal destacar que l'equip, de manera general, no va obtenir un bon inici de temporada.

Al primer partit de Lliga davant el C.D. Masnou els jugadors vallesans van perdre per un resultat contundent
de 5-0.

Els locals es van trobar còmodes en tot moment de la trobada i van sorgir al Montcada.

Aquesta va ser la superioritat que abans d'arribar al minut 10 ja havien obert el marcador.

A partir d'aquell moment va ser un festí de gols que els jugadors de Forzinetti no van poder evitar.

La segona jornada també va ser una dura batalla per als jugadors del Montcada.

L'equip va rebre a casa l'actual segon a la classificació, el C.D. Turo Peira.

El partit no va poder començar millor encarat per als homes de Forzinetti: el conjunt local va obrir el marcador ben aviat (9') i, el més curiós de la jornada, és que al mateix minut de jocs van arribar a anotar dos gols. Les dianes viniers de les botes d'Agustín Danguise i de Lucas Fonteboa.

Amin Khella, va augmentar la diferència al marcador 10 minuts després per anotar el 3-0, però un gol en pròpia porta de Rodrigo Esmail va ficar els visitants al partit abans del descans.

A la segona part els visitants van sortir a buscar feina i van batallar per capgirar el marcador.

La lluita i la perseverança de l'equip va obtenir els seus resultats i van acabar sobreposant-se per sentenciar el partit en un resultat final de 3 a 5.

La tercera jornada va suposar una galleda d'aigua freda per als jugadors del Montcada.

L'equip ansiós per revertir la situació va visitar el camp de l'U.D. Parc.

Els jugadors van sortir per totes, i van aconseguir posar-se per davant al marcador al minut 18 gràcies a una diana De Lucas Fonteboa.

El partit va seguir amb la igualtat en el joc i el marcador fix fins al darrer minut de joc, on l'equip local va aconseguir empatar el matx.

Així i tot, els verds van aconseguir guanyar el primer punt de la temporada i no acumular cap altra derrota més al caseller.

No va ser fins a la quarta jornada que l'equip va obtenir la primera victòria.

Aquest duel es podria haver definit com a "intens".

Tots dos equips partien d'un recorregut molt similar quant a resultats i punts obtinguts, per la qual cosa cadascú, per part
seva, desitjava amb totes les forces poder treure l'equip a la superfície i aconseguir els 3 punts.

L'U.E. Sant Joan va aconseguir avançar-se al marcador al minut 12.

L'equip visitant va intentar aguantar el resultat i, en conseqüència, de la duresa, fins a 8 jugadors van ser amonestats amb
targetes.

Finalment, Òscar Rivero va aprofitar una ocasió al 80 per posar les taules al marcador, i al 89, just abans que l'àrbitre xiulés el final del matx, Lucas Fonteboa es vestia d'heroi per sentenciar el partit i donar la victòria al seu equip (de moment, la primera i única).

A la cinquena jornada de la lliga, el Montcada va tornar a puntuar en aconseguir un altre empat a 1 davant el F.E. Barbera Andalusia.

A la sisena jornada va tornar el declivi de l'equip i va tenir molt a veure el rival.

Els homes de Forzinetti van rebre l'actual líder de la categoria, el C.E. Europa.

A priori ja se sabia que la trobada seria una dura batalla.

El Montcada havia de fer front a l'equip menys golejat del grup (amb tan sols 5 gols en contra en contra) i, alhora,
l'equip més golejador, amb un total de 29 dianes.

Després d'aquest matx es pot dir que un dels problemes a treballar és la intensitat i les entrades al partit, ja que la majoria dels matxs el Montcada ha rebut gols abans del minut 15.

I d'això es va aprofitar l'Europa, que no deixaria que fos una excepció.

Al minut 12, els visitants van obrir el marcador, i només hi va haver un gol més a la primera meitat.

A la segona part, el conjunt barceloní va seguir el mateix camí i va anotar 3 gols més que van sentenciar el partit en un resultat final de 0-5.

Les dues jornades següents van seguir la mateixa dinàmica, però amb resultats menys voluminosos.

L'equip va perdre a la setena jornada com a visitant davant el C.F. Singuerlin per 2-1 I a la vuitena contra el C.F. Lloreda amb un resultat de 2-4.

A partir d'aquest moment és quan entra en jocs el nou tècnic, Miquel Corominas i, tal com hem dit abans, arriba amb un objectiu molt clar: millorar la situació competitiva del grup.

En el seu primer partit com a tècnic del primer equip, el Montcada va aconseguir empatar un partit dur davant un rival vallesà, l'U.D. Molletense.

Els jugadors del Montcada van sortir millorant l'aspecte de no rebre gols als primers minuts de jocs.

Tal com alguns aficionats han manifestat a través de les xarxes socials, l'arribada de Corominas ha afavorit potenciar aquest punt feble.

Als verds se'ls va posar el partit de cara al posar-se per davant al marcador al minut dos de joc gràcies a Òscar Rivero.

Yacuba Jobarteh Va posar el zero dos al marcador al 26, però el conjunt local va aconseguir fer un gol abans de la mitja part.

Finalment, el Molletense va aprofitar el darrer minut de partit i va igualar el marcador en un resultat final de 2-2.

La jornada 10 va ser un partit que quedarà guardat a la memòria dels aficionats i jugadors.

El Montcada rebia a casa el que avui dia és el tercer classificat.

Tot i això, els jugadors de Coromina van posar les coses difícils als rivals i es van avançar al marcador a l'últim minut de joc de la primera meitat.

La segona part va ser tot un turment.

L'equip del Maresme va posar les taules a l'electrònic al 50’ i poc després, el 10 dels verds, Amin Khella, va ser expulsat (58') per vermella directa i l'equip vallesà va haver d'afrontar més de mitja hora de joc amb un jugador menys.

Al final el premi va aprofitar la superioritat numèrica al camp i va acabar sentenciant el partit amb un 1-2.

Tot i la gran feina dels jugadors i el gran canvi de xip que han protagonitzat, l'onzena jornada va concloure amb derrota per la mínima davant de l'U.E. Sabadellenca per 3-2.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental