Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El Camí de Can Badell queda tancat a la circulació amb l’inici de les obres del nou espai jove

11 Juliol 2019 Redacció: RedaccioComencen les obres del que serà el nou espai jove L@Cova. Finalment, l'equipament estarà al rovell de l'ou, a l'eix d'actuació dels joves del municipi. L’Ajuntament de Bigues i Riells ha apostat per dur L@Cova on hi ha els joves, al triangle entre el pavelló de Can Badell i el Centre Cívic i Cultural El Rieral. Visible i ben comunicat.

Es tracta d'un projecte sostenible i versàtil del despatx d'arquitectura bioclimàtica Aquidos, per donar resposta a una demanda d'una part important del jovent del municipi. Els treballs s'han adjudicat a Món Vertical SLU i els executaran per 415.242,63€. L'empresa preveu finalitzar l'obra en 10 mesos aproximadament. Mentre durin els treballs, el Camí de Can Badell romandrà tancat a la circulació.

Així doncs, tot apunta que el 2020, els joves de Bigues i Riells tindran un espai per créixer, interactuar i participar del municipi en condicions. A més, l'edifici comptarà amb la certificació "verde", el document que certifica la sostenibilitat d’un edifici segons el respecte pel medi ambient. L'equipament serà versàtil i funcional. Hi haurà una zona de tallers divisible, un espai de lectura i informàtica, una sala polivalent, una terrassa i diversos magatzems, a més de la possibilitat de sectoritzar l'equipament, de 300 m², per serveis.

El nou espai jove serà un lloc pensat des de la perspectiva de l'usuari i alhora respectuós amb l'entorn i sostenible. De fet, es tractarà d'un edifici intel·ligent i ecològic, que es construirà aprofitant el desnivell natural per aconseguir un aïllament natural de l'exterior. També hi haurà ventilació creuada servint-se de la ubicació de l'equipament i, lògicament, l'edifici quedarà integrat en el paisatge del parc.

El projecte de la nova Cov@ pretén ser sostenible i econòmic, a través de l'estalvi energètic. La reducció del consum es farà gràcies a l'aprofitament d'energia, amb sistemes com la captació de llum i d'escalfor mitjançant la façana.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

bigues i riells

Els nostres reportatges

El Mollet torna a 1a Catalana amb un projecte il·lusionant Més info

El Mollet torna a 1a Catalana amb un projecte il·lusionant

Si parlem de Mollet del Vallès, no podem passar per alt la ...

Blancs i Blaus protagonistes de la festa major de Granollers Més info

Blancs i Blaus protagonistes de la festa major de Granollers

Gran La Festa Major de Blancs i Blaus promou l’enfrontament amistós entre ...

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️ Més info

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️

Totes les Festes Majors del Vallès, no et perdis res!   ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès