Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Doble intent d'ocupació d'un habitatge a Matadepera

6 Abril 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: MatadeperaLa Policia Local de Matadepera va impedir el passat dijous i divendres, i en molt poques hores de diferència, dos intents d'ocupació d'un mateix habitatge a Les Pedritxes.

Els fets van succeir el passat 1 d'abril a quarts de vuit de la tarda i a quarts de tres de la matinada de l'endemà divendres, quan sengles trucades realitzades per veïns van alertar d'una possible ocupació d'un habitatge. Es tractava de tres individus de nacionalitat espanyola que malgrat que van argumentar que no tenien recursos econòmics per viure, es desplaçaven en un cotxe llogat. Agents de la Policia Local de Matadepera van impedir l'ocupació i van tramitar les corresponents diligències al jutjat. 

No és el primer cop que hi ha intents d'ocupació de domicilis a Matadepera. Des de principis d'any se n'han evitat una dotzena. Els intents d'ocupació es donen més a les urbanitzacions, tot i que també hi ha casos al centre del poble. El fet que els veïns estiguin alerta en tot allò que passa al seu voltant fa que els intents es detectin amb rapidesa, i quan hi ha vehicles o persones que no es coneixen s'acostuma a avisar a la policia. "En aquest sentit, la col·laboració veïnal és imprescindible", assenyalen des de la Policia Local.

Les autoritats aconsellen que s'intal·lin elements de seguretat passiva (alarmes, per exemple) però també que es vigili el consum de subministrament si no s'està a casa, i que es doni l'aparença que els habitatges estan ocupats (demanant a un veí que retiri les cartes de correus, o que es tingui el jardí en bon estat, en cas que n'hi hagi). "En definitiva, no baixar la guàrdia", es conclou des de la Regidoria de Seguretat i Protecció Civil. 

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

matadepera


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès