Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Dissabte 17 se celebra la segona etapa: 40 Km descalç entre L'Ametlla i Badalona

16 Octubre 2020 Redacció: puntvalles.com

Població: BadalonaLa Fundació Daiana, la fundació de la protectora d'animals de Mataró, en la nostra gestió apostem pel sacrifici zero i, de forma coherent, atendre dignament i sanitàriament a tots els animals que ens arriben. Amb aquest objectiu, des de l'any 2017, funciona l'Espai Veterinari que necessita el suport solidari de tothom.

Daniel Amo, doctor, professor i recercador de La Salle - Universitat Ramon Llull, conscient a les necessitats sanitàries dels animals acollits, s'uneix el repte de córrer descalç 120 km en tres etapes que uneixen els centres que gestionen a Mataró, l'Ametlla del Vallès i Badalona.

L'objectiu és fer difusió de la necessitat que l'Espai Veterinari té d'un veterinari fixe, fet que es pot aconseguir si 2.000 persones es comprometen a aportar 1 € al mes, a través de la plataforma Teaming, on ja compta amb un grup d'un miler de participants, amb el lema 1 € = 1 veterinari.

Les persones solidàries interessades poden sumar-se entrant al grup en el següent enllaç: https://www.teaming.net/societatprotectoraanimalsdemataro o entrant a la web http://www.protectoramataro.org, on trobaran de forma senzilla i detallada la forma de participar.

L'any 2019, l'equip veterinari va fer un total de 21.611 intervencions, esterilitzacions, cirurgies, hospitalitzacions, proves (biòpsies, test, analítiques, radiografies...) i altres com ara revisions, vacunacions, desparasitacions, etc.

Tres etapes en un circuit circular:

La segona etapa, tindrà lloc dissabte 17 d'octubre, unint els refugis de Can Moret, i el Centre d'Acollida d'Animals de Companyia (CAAC) del Barcelonès. La distància i desnivell acumulat, és d'uns 40 kilòmetres amb un desnivell positiu de 514 m i de 647 m negatius. En el recorregut, el corredor passarà per localitats com ara La Garriga, Granollers, Mollet, Montcada fis arribar al CAAC del Barcelonès (Camí dels Xiprers, s/n) a Badalona.

La tercera etapa, que comptarà els 120 km, tindrà lloc dissabte 24 d'octubre i unirà el CAAC del Barcelonès a Badalona i Cal Pilé (Carretera NII, Km 648) a Mataró. Amb una distància i desnivell acumulat de 40 kilòmetres, 1.256mD+ I 1.337mD-. El recorregut passa per localitats com Alella, Cabrils o Cabrera per arribar a Mataró.

La primera etapa de 48 km, ja finalitzada, es va celebrar dissabte 10, entre el refugi del Cal Pilé (Mataró) i el de Can Moret (l'Ametlla del Vallès).

En el repte 120KmX2000, Daniel Amo compta amb el suport i assessorament de Jordi Vizacaíno, de Feetness.es, corredor minimalista. També, l'espònsor Wikiloc permetrà fer un seguiment en viu del corredor durant el transcurs de les tres etapes, deixant constància del seguiment i consecució del repte i de l'agència de comunicació InOut, que grava les imatges de difusió per a mitjans i per xarxes socials.

També, es compta amb el suport de Conreu Sereny, que aporta al corredor fruita ecològica pels avituallaments; 226ers.es, que aporta la beguda isotònica; Zami.es i Zauri.es, que aporten hauraches com a suport per córrer descalç; els voluntaris de la mateixa protectora, que donen suport als punts d'avituallament; La Salle- Universitat Ramon Llul que col·labora donant suport a la difusió multimèdia en xarxes.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

badalona l'ametlla del vallès

Els nens i nenes del Vallès tornen a les aules amb moltes mesures de seguretat i amb incertesa Més info

Els nens i nenes del Vallès tornen a les aules amb moltes mesures de seguretat i amb incertesa

L’inici del curs escolar al Vallès Oriental ha estat, com a la ...

Serveis de desinfecció Covid-19 en comerços Més info

Serveis de desinfecció Covid-19 en comerços

Servei de Neteja Pere i Àngel    Equip de desinfecció d'interiors Covid-19 ...

El sindicat de la nova normalitat Més info

El sindicat de la nova normalitat

Article d'opinió: Raül González, Responsable de Comunicació de CCOO al Vallès Oriental, ...

No ets tu, és el teu cervell Més info

No ets tu, és el teu cervell

Podem reprogramar el nostre cervell per canviar la nostra realitat. Toñi Sáez, ...

Tips per aconseguir que una reforma sigui tot un èxit Més info

Tips per aconseguir que una reforma sigui tot un èxit

Molts som els que hem viscut una reforma a casa nostra. Per ...

Granollers se suma de nou a la Marató de l’Estalvi contra la pobresa energètica Més info

Granollers se suma de nou a la Marató de l’Estalvi contra la pobresa energètica

L’Ajuntament de Granollers participa un any més en la Marató de l’Estalvi ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès