Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Dilluns obre un nou aparcament gratuït a Granollers

2 Març 2017Redacció:

El nou aparcament gratuït que l'Ajuntament de Granollers ha habilitat al costat de l'Hospital General de Granollers, amb capacitat per a 105 places, entrarà en funcionament a partir del dilluns dia 6 de març. En aquest nou espai s'hi han plantat una quarantena arbres i s'hi ha posat enllumenat de tipus led. Coincidint amb aquest fet, deixarà de ser operatiu l'aparcament gratuït que l'Ajuntament havia arranjat provisionalment al pg. de la Muntanya, ja que en aquest indret han de començar aquest mateix mes de març les obres d'urbanització d'un sector urbanístic que abasta un tram del pg. de la Muntanya, al costat de llevant de la via del ferrocarril Barcelona-Portbou. En aquest sector s'hi edificaran nous habitatges de promoció privada i també espais lliures d'ús públic.
 
 
Per una altra banda, aquest dissabte dia 4 de març, entre les 7 h i les 15 h, es durà a terme l'asfaltat del carrer de Francesc Ribas, entre el carrer de Girona i la rotonda de l'Hospital de Granollers. La rotonda no quedarà afectada pel tall i, per tant, els vehicles podran circular sense problemes per la resta del carrer Francesc Ribas, pel passeig de la Muntanya i pels carrers de Bartomeu Brufalt i Bertran de Seva. L'actuació forma part d'un conjunt de treballs per arranjar paviments de diversos carrers que van començar el mes passat. 
 
Les properes actuacions de millora de l'asfalt es faran a l'av. Estació del Nord, entre la rotonda del pg. Fluvial fins al carrer de Maria Palau (dies 13 i 14 de març) i en un tram del c. Duran i Reynals, des de la rotonda fins al c. de Josep Trueta, al polígon industrial del Coll de la Manya (14 de març); 
Tots aquests treballs els porta a terme Construccions Deumal, SA.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Notícies anteriors


La Festa de l'Arbre, al Parc de la Plana Lledó

1 Març

Actualitat

Més info
Calçotada popular a Santa Maria de Palautordera

1 Març

Actualitat

Més info
La Festa de l'Escudella arriba a Castellterçol

28 Febrer

Actualitat

Més info
Pròrroga en la validesa de les targetes integrades

28 Febrer

Actualitat

Més info

Rep les notícies d'última hora

Empreses i comerços del Vallès