Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Desmantellats dos cultius de marihuana al polígon industrial de Barberà del Vallès

5 Gener 2022 Redacció: ACN - Barcelona

Imatges: wikimedia commons

Població: Barberà del VallèsHi ha tres detinguts i més de 2.500 plantes comissades

La Policia Nacional ha desmantellat dos cultius 'indoor' de marihuana en dues naus del polígon industrial de Barberà del Vallès. En el dispositiu policial, dut a terme a meitats de desembre, també hi ha col·laborat la Policia Local del municipi i hi ha tres persones detingudes com a màximes responsables de la plantació.

En total s'han comissat 2.589 plantes en fase de creixement, 23 bosses de cabdells de marihuana, aparells d'aire condicionat, làmpares, ventiladors i altres utensilis per al manteniment de la plantació.

La investigació va arrencar inicialment per les sospites d'un cultiu en una de les naus però en el transcurs del registre d'aquesta i gràcies a la policia local es va localitzar una segona nau. Totes dues estaven vinculades.

Les sospites dels agents van comptar amb la col·laboració de tècnics d'una empresa elèctrica que van constatar que la plantació s'alimentava de forma fraudulenta i amb l'informe es va autoritzar el registre de la nau.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

barberà del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès