Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Del 20 al 28 de novembre es realitza la Setmana Europea de la Prevenció de Residus a la xarxa de deixalleries

22 Novembre 2021 Redacció: PuntvallèsEl Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental participa un any més en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus que té com a objectiu organitzar durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.

La 13 edició tindrà lloc del 20 al 28 de novembre de 2021 i el dia temàtic posa el focus en el binomi comunitat circular, comunitat sostenible, treballem plegats per un planeta residus zero!

La xarxa de deixalleries comarcal, integrada per 25 instal·lacions més una de mòbil, serà l’escenari al llarg de la setmana de dues activitats.

Jo RNova, i Tu?, programa de reutilització social a les deixalleries del Consorci (que és vigent durant tot l’any), que promou la reutilització d’objectes en bon estat per a la seva posterior comercialització mitjançant les entitats d’inserció socio laboral de
persones amb discapacitat i/o risc d’exclusió adherides a aquest projecte iniciat l’any 2014, i que ha permès la reutilització de més de 14.000 objectes. 

DeixaLlibres, és la segona activitat programada a totes les instal·lacions, i té com a objectiu continuar promovent la reutilització de llibres usats provinents d’aquestes instal·lacions –ja s’han reutilitzat més de 35.000 exemplars-.

En col·laboració amb els ajuntaments també s’han programat, a diferents municipis de la comarca, tallers d’educació ambiental i visites a instal·lacions gestionades pel Consorci.

L’agenda d’activitats de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2021 està disponible aquí

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès