Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Cribratge massiu a la UAB obert al personal de les empreses i centres de recerca del campus

7 Abril 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: Cerdanyola del VallèsAquest dijous començarà al campus Bellaterra de la Universitat Autònoma de Barcelona el cribratge massiu impulsat pel Departament de Salut. En el marc d'un programa conjunt de proves desplegat a totes les universitats, en el cas de la UAB els tests s'allargaran fins el 15 d'abril. El cribratge per detectar casos de Covid-19 s'adreça a tot el personal i l'alumnat universitari, però també als treballadors de les empreses i centres de recerca del campus. En tots els casos, s'ofereix la possibilitat de fer un test PCR amb automostra nasal i un test serològic ràpid per saber si s'ha passat la malaltia. Les proves són de caràcter voluntari i es pot escollir fer les dues o només una.

Les proves es podran fer entre les 9.30 i les 19h, excepte el divendres dia 9, en què l'horari acabarà a les 14h. Els punts habilitats seran a la plaça Cívica, situat davant de la farmàcia, i un segon punt itinerant que visitarà la facultat de Ciències i Biociències, la Facultat de Filosofia i Lletres, l'Escola d'Enginyeria i la Facultat de Medicina. L'objectiu del cribratge és detectar persones asimptomàtiques per trencar cadenes de transmissió i fer un seguiment de l'evolució de la transmissió en poblacions concretes. 

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

cerdanyola del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès