Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Control Group compra la sabadellenca VI3 Informàtica

13 Novembre 2019 Redacció: ACN - Barcelona

Població: Sabadell


La companyia de Sant Fruitós de Bages vol ampliar la cartera de clients i la presència a Catalunya

La companyia de Sant Fruitós de Bages Control Group ha comprat la sabadellenca VI3 Informàtica, dedicada a la comercialització de programes de gestió empresarial i sistemes d'impressió. Amb l'operació, de la que no han concretat les xifres, pretén reforçar la seva posició a l'Estat com una empresa referent en la distribució de software empresarial, serveis d'impressió i sistemes; ampliar la cartera de clients i la presència física a Catalunya, on té ja una desena de delegacions. El conseller delegat de la companyia, Josep Obiols, ha apuntat que la compra respon a la voluntat de continuar creixent i agafar volum ràpidament, "per tal de consolidar la posició dins el mercat".

Segons ell, això és part d'un fenomen que respon "a la concentració de grans empreses en els sectors tecnològics per una qüestió d'economia d'escala".De la seva banda, el fundador i administrador de VI3 Informàtica, Antonio Tomás, s'ha mostrat satisfet amb l'acord ja que creu que és una oportunitat que "ajudarà l'empresa a créixer i consolidar-se i accedir a nous clients i mercats". L'operació arriba desprès que el grup dugués a terme a finals de l'any passat l'adquisició de Perfect Training, de Molins de Rei. Control Group preveu tancar l'any amb una facturació de 27 MEUR, un 23% més que el 2018. De cara al 2020, la companyia preveu noves adquisicions d'empreses per tal de continuar desenvolupant la seva estratègica de creixement i consolidació.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

sabadell sant fruitós de bages


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès