Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Continental reconeix "avenços positius" amb possibles compradors de les fàbriques de Rubí

3 Febrer 2020 Redacció: ACN - Jordi Pujolar

Població: Rubí


L'empresa presenta també una proposta d'indemnitzacions als treballadors en cas que fracassi la venda

La multinacional alemanya Continental assegura que s'estan fent "avançaments positius" en la negociació amb possibles compradors de les fàbriques de Rubí, tot i que encara és aviat per fer cap anunci definitiu. Aquesta és la principal novetat de la reunió entre els representats dels treballadors i de l'empresa, que s'han trobat aquest dilluns després de l'anunci de les parts de recuperar el diàleg, amb la paralització tant de l'ERO com de la vaga. L'objectiu era reforçar el diàleg entre les parts per garantir el procés de reindustrialització de les fàbriques de Rubí. Durant la trobada, l'empresa també ha presentat una primera proposta d'indemnitzacions en cas que no es trobin compradors.

"El procés necessita més temps per trobar la solució més satisfactòria per als treballadors". Continental ha valorat així la primera reunió amb els treballadors, on assegura que l'oferta de la companyia a la plantilla recull "tots els aspectes plantejats" pel comitè d'empresa i espera que en les pròximes setmanes "hi hagi avenços de les dues parts per poder arribar a un acord". Durant la trobada també s'ha fixat un calendari de reunions entre les parts.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

rubí


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès