Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Comencen les obres de rehabilitació de set edificis de Bellavista a les Franqueses del Vallès, inclosos en la convocatòria d'ajuts del Pla de Barris

27 Setembre 2019 Redacció: puntvalles.comDes de l’any 2014, trenta-vuit finques s’han beneficiat d’aquestes subvencions, amb un import global superior al milió d’euros

L'ordre Aquest mes de setembre han començat les obres de rehabilitació dels elements comuns de set edificis de Bellavista, inclosos en la convocatòria 2019 d’ajuts del Pla de Barris. Enguany, l’import total de les subvencions atorgades a les finques beneficiàries ascendeix a un total de  225.756,84 euros.

L’objectiu dels ajuts a la rehabilitació és aconseguir l’adequació o la millora constructiva, estructural, funcional i d’habitabilitat dels edificis plurifamiliars d’ús residencial d’un mínim de planta baixa més dues plantes pis i amb una antiguitat superior als vint-i-cinc anys, de l’àmbit territorial delimitat pel Pla de Barris de Bellavista.

En aquesta convocatòria d’ajuts a la rehabilitació del Pla de Barris es van presentar 9 edificis, de les quals 2 no van adjuntar la documentació requerida i, per tant, van quedar-ne  exclosos. Els edificis objecte de l’actuació es troben als carrers Aragó, Girona, Escala, Orient, al Passeig d’Andalusia i al carrer de Barcelona.

Les obres de rehabilitació seran específiques per a cada edifici, tot i que, en general, l’actuació se centrarà en l’esmena de patologies estructurals, la rehabilitació de façanes posteriors, patis interiors i mitgeres, l’adequació de les instal·lacions comunitàries (aigua, gas, electricitat...), la rehabilitació de cobertes i terrasses, la retirada d’elements obsolets de fibrociment amb amiant, la millora de les condicions d’accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques, l’adequació dels espais comuns de l’edifici (vestíbuls i escala) i la millora de l’eficiència energètica.

Des de l’any 2014, un total de 38 edificis s’han beneficiat dels  ajuts a la rehabilitació de Pla de Barris de Bellavista, amb una subvenció global d’1.319.772,28 €.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

granollers les franqueses del vallès

Els nostres reportatges

Activitats La Castanyada / Halloween al Vallès Més info

Activitats La Castanyada / Halloween al Vallès

Quines activitats es fan per la Castanyada / Halloween al Vallès? Trobaràs ...

Fira Nuvis del Vallès a Sabadell Més info

Fira Nuvis del Vallès a Sabadell

La Fira de Nuvis de Sabadell 2019 es diu Fira Nuvis Vallès ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès