Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Comencen les obres al Mercat de Sant Carles

3 Juliol 2017 Redacció:Avui, dilluns 3 de juliol, comencen les obres que es faran al Mercat Municipal de Sant Carles i que es preveu que durin fins al mes de desembre. Els treballs, que portarà a terme l'empresa Constructora del Cardoner, SA per un import de 760.084,10 €, IVA inclòs, contribuiran a prestar un millor servei a la clientela i a modernitzar aquest mercat que es va construir el 1968. 
 
Les actuacions previstes són les següents: en el soterrani es farà una reforma completa amb noves cambres de refrigeració, magatzems, instal·lacions de clavegueram, telefonia, ventilació, enllumenat i gestió de residus; a la façana, es condicionarà l’entrada de la plaça de la Caserna i es construirà una nova rampa d’accés pel carrer de Sant Jaume. En la planta de venda, es posarà nova il·luminació en els passadissos de la zona de parades; insonorització de la instal·lació de climatització, que serà d'aire calent i fred, i construcció d’uns lavabos adaptats. 
 
Al carrer de Sant Jaume s'eliminaran els contenidors de residus que actualment són al carrer i que amb les reformes s’integren dins del mercat.
 
L'inici de les obres, que començaran per la construcció d'una rampa al carrer de Sant Jaume, comportarà que tres mòduls de cambres frigorífiques i dos mòduls de magatzems ocupin diversos espais a l'entorn del mercat al carrer de Sant Jaume i la plaça de Folch i Torres. A més, també implicarà el trasllat de dotze parades del mercat del dijous d'aquest mateix tram que aniran al carrer de la Princesa.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Els nostres reportatges

Activitats La Castanyada / Halloween al Vallès Més info

Activitats La Castanyada / Halloween al Vallès

Quines activitats es fan per la Castanyada / Halloween al Vallès? Trobaràs ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès