Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Club de Golf Vallromanes seu del “Turkish Airlines World Golf Cup 2019”.

5 Agost 2019 Redacció: puntvalles.com

Imatges: club de golf vallromanesEl Club de Golf Vallromanes serà per segon any consecutiu seu del torneig de golf amateur “Turkish Airlines World Golf Cup 2019”.

Aquest circuit és el torneig de golf corporatiu més important del món i se celebra en totes les ciutats del món en les quals l'aerolínia opera.

En el cas de la prova corresponent a Barcelona la seu triada és el Club de Golf de Vallromanes i el torneig invitacional per a clients i convidats de l'empresa se celebrarà el divendres 27 de Setembre.“Celebrar aquest torneig en el nostre club per segon any consecutiu és tot un honor per a nosaltres ja que som un club esportiu amb vocació familiar i la nostra missió sempre ha estat ajudar a fomentar la pràctica de l'esport del golf en la nostra zona, per això quina una empresa tan important com Turkish Airlines ens triï és un premi al treball realitzat en els últims anys.” (Paraules del Director Comercial del Club Sr. Josué Mascuñán.)El Club disposa d'escola de golf per a tots aquells que volen començar en el golf a més de Snack Bar, Restaurant, salons d'esdeveniments i botiga de golf.

L'actual Casa Club és un edifici catalogat i es troba en l'antiga “Torre Tabernera” una mansió senyorial construïda en 1718 sobre el “Castell Vell dels Montornés” datat originalment en el segle XI.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

vallromanes

Els nostres reportatges

El Mollet torna a 1a Catalana amb un projecte il·lusionant Més info

El Mollet torna a 1a Catalana amb un projecte il·lusionant

Si parlem de Mollet del Vallès, no podem passar per alt la ...

Blancs i Blaus protagonistes de la festa major de Granollers Més info

Blancs i Blaus protagonistes de la festa major de Granollers

Gran La Festa Major de Blancs i Blaus promou l’enfrontament amistós entre ...

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️ Més info

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️

Totes les Festes Majors del Vallès, no et perdis res!   ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès