Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Cheers4U reuneix més de 450 persones en una jornada amb valor social

7 Octubre 2019 Redacció: puntvalles.comEls veritables protagonistes han estat les persones amb discapacitat que han compartit el Team Building amb nombroses empreses de diversos sectors

Més de 450 persones han participat en el més gran Team Building Inter-Empreses amb Valor Social, Cheers4u, organitzat per la Fundació Icaria Iniciatives Socials, entitat que des de fa més de 40 anys té com a missió complir els somnis de nens i adults amb capacitats intel·lectuals diferents.

L'escenari escollit per a la trobada ha estat el Circuit de Barcelona - Catalunya, un lloc emblemàtic, on més de 70 equips han compartit unes hores genials per tal de desafiar la seva intel·ligència i capacitats personals a través d'un circuit de proves, pistes i activitats de manera divertida, contribuint a una causa social.

Empreses com Cuatrecasas, Fairmont Rey Juan Carlos I, Grant Thornton, CaixaBank, Agbar, Natura Bissé, T-Systems, Esbelt, Agencia Catalana de Turismo i Grupo Catalana Occidente no s'han volgut perdre aquesta acció solidària que els ha permès cohesionar i fer valer totes les capacitats personals dels seus equips, formant-se en inclusió social i laboral, contribuint a una causa social valuosa.

La directora general de la Fundació, María José Pujol, ha destacat el luxe que implica treballar amb persones amb discapacitat que aporten una gran noblesa, responsabilitat i confiança.

La jornada ha començat a les 12: 00h i han estat nombroses les proves que han hagut de superar cada un dels equips al costat dels grans protagonistes de la jornada, els joves de Icaria Iniciatives Socials.

La trobada ha culminat quan Avis Europe ha estat guardonat com 'The Winner Team Cheers4u 2019'.

______________

Icaria Iniciatives Socials

Icaria Iniciatives Socials és una entitat sense afany de lucre amb més de 40 anys treballant per complir somnis d’infants i adults amb capacitats intel·lectuals diferents a través de l’Escola d’Educació Especial Taiga, fundada el 1976, escola concertada adreçada a infància i joves amb discapacitat intel·lectual i/o trastorns de conducta de 3 a 21 anys; INOUT Hostel Barcelona, Centre Especial Ocupació d'hostaleria i restauració inaugurat el 2004, situat a Collserola, primer servei d'hostaleria d'Europa on el 90% de la plantilla està formada per treballadors amb discapacitat; Icaria Arts Gràfiques, Centre Especial de Treball d'indústries gràfiques que opera des de 1992 al Poble Nou amb l’objectiu d’integrar laboralment les persones amb discapacitat, sobretot intel·lectual i Bussiness With Social Value, l'esdeveniment anual que fomenta els negocis inclusius connectant les empreses amb centres especials de Treball (CET) i Empreses d'Inserció (EI) no lucratives. A més l’entitat compta amb la Fundació Privada Icaria Iniciatives Socials que és l’encarregada de recaptar fons.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

montmeló

Els nostres reportatges

Activitats La Castanyada / Halloween al Vallès Més info

Activitats La Castanyada / Halloween al Vallès

Quines activitats es fan per la Castanyada / Halloween al Vallès? Trobaràs ...

Fira Nuvis del Vallès a Sabadell Més info

Fira Nuvis del Vallès a Sabadell

La Fira de Nuvis de Sabadell 2019 es diu Fira Nuvis Vallès ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès