( - )

Cesc Alcobas, la jove promesa atlètica de Vallgorguina

28 Juny 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: Vallgorguina

El passat 12 de juny va tenir lloc una de les jornades prèvies dels Campionats de Catalunya de Promoció (categories Sub 10 a Sub 16), a les pistes de Castellar del Vallès, en la qual hi va partipar l'atleta vallgorguinenc de categoria benjamí, Cesc Alcobas Crespí.

Va participar a la prova de llançament de pilota amb un resultat de 27.99 metres i també en la prova de salt d'alçada amb un millor resultat de 0,99 metres.

S'ha proclamat subcampió de Catalunya aconseguint la medalla de plata de la categoria

A banda d'aquestes proves també ha participat en proves de cross, igualment amb bons resultats.

Persones que segueixen la seva trajectòria diuen que "competeix amb molta passió que el poden convertir en un atleta molt complet i prometedor. El temps dirà".  Cesc Alcobas Crespí és atleta del CA Sant Celoni.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental