Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Cardedeu comença les obres a la piscina

13 Juliol 2017 Redacció:Els treballs han començat a la piscina, reparant el vas interior. Al llarg de tot l'estiu es construiran 3 pistes de pàdel, es farà una nova sala d'activitats dirigides i es remodelaran espais comuns.

Les obres de reforma i millora de les instal·lacions del GiM10 han començat aquesta setmana. Els treballs s'han iniciat a la zona de la piscina coberta per arranjar les deficiències estructurals del vas interior, una actuació necessària i inajornable. L'equipament esportiu s'ampliarà, a més, amb tres noves pistes de pàdel que es construiran a l'actual zona d'aparcament, i amb una nova sala d'activitats dirigides a tocar de la piscina exterior. També es faran diverses actuacions als vestidors i a les zones comunes.

D'altra banda, s'aprofitaran les obres per instal·lar-hi una caldera de biomassa que, a més de millorar l'eficiència energètica i la sostenibilitat de les instal·lacions, farà disminuir a la meitat el cost del combustible. La nova caldera serà alimentada amb estella forestal de proximitat, i produirà 960.000 Kwh anuals per a la calefacció, per escalfar l'aigua de la piscina i per a l'aigua calenta sanitària de les dutxes.

L'aparcament del GiM10 es trasllada davant l'edifici de las Mongia, a pocs metres del centre esportiu, amb capacitat per una norantena de vehicles.

Les obres s'allargaran fins mitjan setembre. Al llarg de l'estiu les persones usuàries podran fer servir les instal·lacions no afectades per les obres. Per compensar aquestes molèsties, els socis i sòcies tenen un 50% de descompte en les quotes de juliol i agost, a més d'un paquet de 10 hores de pàdel gratuït. L'objectiu és que tota la instal·lació estigui al 100% de la seva usabilitat el més aviat possible.

Des de l'1 de juny la gestió del GiM10 la fa l'Ajuntament, a través de l'empresa municipal C10, Serveis i Manteniments SL. Aquesta nova forma de gestió permet un major control i seguiment de les activitats, així com donar resposta a les necessitats i demandes de la ciutadania, cercant la seva sostenibilitat econòmica i el benefici social.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Els nostres reportatges

Festes de l'Arròs de les Terres de l'Ebre 2019 Més info

Festes de l'Arròs de les Terres de l'Ebre 2019

Les Festes de la Sega de l'Arròs de Les Terres de l'Ebre ...

Festival Internacional de Blues a Cerdanyola del Vallés Més info

Festival Internacional de Blues a Cerdanyola del Vallés

Del 27 de setembre al 6 d'octubre se celebrarà el Festival Internacional ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès