Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Caldes participa a la cursa esportiva i solidària contra el càncer OnCodines Trail

23 Setembre 2019 Redacció: puntvalles.com

Imatges: OnCodinesEl repte esportiu solidari contra el càncer OnCodinesTrail, que porta equips a córrer 70 quilòmetres o caminar-ne 55, està apadrinat per l’alpinista Sergi Mingote i l’atleta Eli Gordón

Aquest dilluns 23 de setembre s’obren les inscripcions d’OnCodines Trail, un repte esportiu solidari contra el càncer que es farà el 21 de març de 2020. Es tracta d’un recorregut per muntanya corrent 70 quilòmetres o caminant-ne 55 en equips d’entre quatre i sis persones al llarg d’11 municipis del Vallès Oriental i el Moianès. Els equips que hi participin ho faran amb un doble objectiu: completar la cursa i recaptar un mínim de 600 euros que es destinaran íntegrament a la Fundació Oncovallès i la Barcelona Brain Health Initiative. En aquest sentit, la participació a la cursa requerirà (a banda de la inscripció de cada un dels participants per les despeses d’organització) la donació de cada equip.

La pàgina www.oncodinestrail.cat és l’eina que centralitza tant les inscripcions com el voluntariat que participa a la cursa, que es va presentar públicament el passat 10 de setembre en un acte en el que van assistir més de 400 persones.

Els impulsors de l’OnCodines trail són un grup de corredors de Sant Feliu de Codines, agrupats sota el paraigües de la secció runner del Club Atlètic Sant Feliu. El grup sol participar en curses solidaries com l’Oncotrail de Girona. Lluís Vilalta, un dels directors de l’OnCodines, va explicar que el repte neix arran de la pèrdua de la Glòria, una de les membres de l’equip, “ella era una persona molt solidària. No vam poder fer res per ella però amb aquest homenatge pretenen recaptar uns diners que puguin ajudar a moltes persones”. Vilata va explicar també que “l’objectiu és arribar a 100 equips d’entre 4 i 6 persones i que, en cas de superar-los, es crearà una llista d’espera per estudiar si es pot ampliar la participació”. Jordi Franquesa, també director d’OnCodines, ha afegit que la iniciativa, a més de ser solidària, aposta “pel respecte al medi ambient, la igualtat de gènere i la transparència”. És així que s’apostarà per evitar la generació de deixalles, els equips es trobaran tots a la mateixa categoria i es faran públics tots els comptes.

Més informació al document adjunt i al webhttps://www.caldesdemontbui.cat//actualitat/noticies/caldes-participa-a-la-cursa-esportiva-i-solidaria-contra-el-cancer-oncodines-trail-.html

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

caldes de montbui

Els nostres reportatges

Activitats La Castanyada / Halloween al Vallès Més info

Activitats La Castanyada / Halloween al Vallès

Quines activitats es fan per la Castanyada / Halloween al Vallès? Trobaràs ...

Fira Nuvis del Vallès a Sabadell Més info

Fira Nuvis del Vallès a Sabadell

La Fira de Nuvis de Sabadell 2019 es diu Fira Nuvis Vallès ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès