Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

BonpreuEsclat ja envia a casa la compra online a St Cugat, Rubí, Bellaterra i Badia del Vallès

4 Febrer 2020 Redacció: puntvalles.com

Població: Badia del VallèsJa està disponible el servei d’entrega a domicili del supermercat online BonpreuEsclat a Sant Cugat del Vallès, Rubí, Bellaterra i Badia del Vallès. El supermercat online BonpreuEsclat porta la compra a casa dels clients amb els mateixos estàndards de qualitat, servei i preus competitius que als establiments Bonpreu i Esclat.

El servei a domicili de la compra online ofereix uns horaris amplis, de dilluns a dissabte de 7:00 a 22:00 hores amb franges d’entrega d’una hora per proporcionar la màxima llibertat i comoditat als clients. Es poden revisar els productes en el moment de la recepció i l’import de la compra es cobra al client una vegada feta l’entrega. Així mateix, les devolucions es poden dur a terme indistintament al mateix moment de l’entrega o a qualsevol dels establiments físics de Bonpreu i Esclat amb totes les garanties.

Per al llançament del servei, es fa una promoció especial de benvinguda on les despeses de preparació i entrega de les 5 primeres compres són gratis (el cost del servei de preparació i entrega es bonifica a la targeta client de Bonpreu i Esclat).

Recentment el Grup també ha llançat la tarifa plana BPas, que permet als clients estalviar en els costos d’entrega de la compra online. A Sant Cugat del Vallès BonpreuEsclat online també disposa d’un punt de recollida de la compra online a l’Esclat del municipi situat a Volpelleres a l’Avinguda Via Augusta, 103.

Aquest servei permet als clients fer la compra online a través de l’app o del web i recollir-la amb el cotxe, seguint el model de “compra i recull” iniciat per Bon Preu el 2012.

Aquest desplegament a noves zones del Vallès Occidental és l’última ampliació que Bon Preu ha fet del nou servei d’entrega a domicili de la compra online que ja opera al Vallès Occidental (Terrassa, Sabadell, Barberà i Sant Quirze del Vallès); al Vallès Oriental (Granollers, Les Franqueses del Vallès i Canovelles); a Osona (Vic, Gurb, Calldetenes, Folgueroles i Sant Julià de Vilatorta) i a Girona (Girona, Salt, Vilablareix i Fornells de la Selva). El desplegament del servei a domicili a altres zones de Catalunya es farà de forma gradual i progressiva per garantir sempre una excel·lent experiència de compra i la satisfacció del client. L’objectiu és acabar cobrint la majoria del territori català.

La voluntat de Bonpreu i Esclat és convertir-se en el referent en la venda d’alimentació a Catalunya, també per internet. El Grup ha invertit 10 milions d’euros en el servei de compra online, que inclou també la flota de vehicles amb els que realitza l’entrega a domicili. Es tracta de furgonetes amb triple temperatura per tal de servir els productes a la temperatura òptima i preservar en tot moment la cadena de fred.

L’objectiu del Grup és servir el client en qualsevol moment, des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol canal de venda, oferint una experiència omnicanal. Així els clients poden realitzar les seves compres tant als supermercats Bonpreu i Esclat com al canal online a través del web i de l’app i passar a recollir la seva compra amb el cotxe a qualsevol dels punts de recollida o rebre-la a casa. Sobre el Grup Bon Preu Actualment Bon Preu té més de 8.000 treballadors, fet que situa el Grup entre les 10 empreses amb més empleats amb seu a Catalunya.

El Grup compta amb 132 supermercats Bonpreu, 56 hipermercats Esclat, 52 benzineres EsclatOil, ven pel canal online amb 16 punts de recollida i disposa del servei d’entrega a domicili de la compra a Osona, al Vallès Oriental, comarca del Gironès i Vallès Occidental.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

badia del vallès rubí sant cugat del vallès

Serveis de desinfecció Covid-19 en comerços Més info

Serveis de desinfecció Covid-19 en comerços

Servei de Neteja Pere i Àngel    Equip de desinfecció d'interiors Covid-19 ...

El sindicat de la nova normalitat Més info

El sindicat de la nova normalitat

Article d'opinió: Raül González, Responsable de Comunicació de CCOO al Vallès Oriental, ...

No ets tu, és el teu cervell Més info

No ets tu, és el teu cervell

Podem reprogramar el nostre cervell per canviar la nostra realitat. Toñi Sáez, ...

Tips per aconseguir que una reforma sigui tot un èxit Més info

Tips per aconseguir que una reforma sigui tot un èxit

Molts som els que hem viscut una reforma a casa nostra. Per ...

Granollers se suma de nou a la Marató de l’Estalvi contra la pobresa energètica Més info

Granollers se suma de nou a la Marató de l’Estalvi contra la pobresa energètica

L’Ajuntament de Granollers participa un any més en la Marató de l’Estalvi ...

La vida zero waste Més info

La vida zero waste

L’era 0 residus ha arribat per quedar-se: com és una vida zero ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès