Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Bigues i Riells estrena campanya comercial

7 Octubre 2019 Redacció: puntvalles.comL'Associació de Comerciants i l'Ajuntament de Bigues i Riells han ideat un concurs de topònims

Divulgar els indrets d'interès patrimonial de Bigues i Riells. Aquest és l'objectiu de la nova campanya comercial del Consistori i de l'associació de comerciants BIRCA. En una recerca iniciada des de la regidoria de Cultura es van descobrir un munt de topònims singulars de Bigues i Riells. La regidoria de Promoció Econòmica va proposar als comerciants visibilitzar aquest coneixement a través dels seus aparadors.


A partir d'avui, 3 d'octubre, cadascun dels establiments associats i els equipaments municipals exhibiran un plafó diferent amb la fotografia, el nom i una introducció explicativa d'un indret històric o bé natural del municipi. Els participants, mitjançant un tríptic, hauran de mullar-se i endevinar si les descripcions són certes o bé falses. Les solucions les trobaran a la resta d'aparadors.


Antoni Verdugo, regidor de Promoció Econòmica i de Turisme, ha definit la iniciativa com una "clara aposta pel comerç local i de proximitat i, en definitiva, una acció per a la cohesió del municipi".
El concurs té una doble intenció: d'una banda potenciar el coneixement del teixit comercial i de l'altra la descoberta de l'entorn natural i cultural. La campanya consta de 36 plafons i porta per títol: "Descobrim Bigues i Riells". Entre els participants se sortejaran diversos premis el dia de la Festa del Bosc i la Natura, el 26 d'octubre.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

bigues i riells

Els nostres reportatges

Activitats La Castanyada / Halloween al Vallès Més info

Activitats La Castanyada / Halloween al Vallès

Quines activitats es fan per la Castanyada / Halloween al Vallès? Trobaràs ...

Fira Nuvis del Vallès a Sabadell Més info

Fira Nuvis del Vallès a Sabadell

La Fira de Nuvis de Sabadell 2019 es diu Fira Nuvis Vallès ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès