Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Ballart estructura el nou ajuntament de Terrassa en cinc àrees, a més de Presidència

18 Juny 2019 Redacció: ACN - TerrassaVol reforçar l'atenció als diferents cicles de la vida de les persones, el benestar de la ciutadania i la promoció econòmica

L'exsocialista Jordi Ballart ha estructurat el nou ajuntament de Terrassa en cinc àrees, a més de la de Presidència. Isaac Albert, Núria Marín, Lluïsa Melgares, Noel Duque i Teresa Ciurana seran els seus tinents d'alcalde. A banda, Jennifer Ramírez serà l'encarregada de Presidència. Albert durà Promoció Econòmica i projecció de la ciutat. Marín serà la titular de Serveis Generals i Govern Obert. Melgares s'encarregarà de Territori i Sostenibilitat. Duque encapçalarà l'àrea de Drets Socials. I Ciurana ocuparà la cartera de Cicles de la Vida. Aquesta estructura política, segons s'indica des del consistori terrassenc, busca reforçar l'atenció als diferents cicles de la vida de les persones, el benestar de la ciutadania i la promoció econòmica.

De la regidoria de Presidència dependran Premsa, Comunicació, la Societat Municipal de Comunicació de Terrassa, Protocol, Relacions Institucionals, Usos del Temps i la regidoria de Rieres, de nova creació, que prioritzarà la transformació urbana de les rieres i la relació amb les altres administracions en aquest àmbit. Dins de Presidència hi haurà també Plans i Projectes de Ciutat, que portarà Isaac Albert.Pel que fa a l'Àrea de Territori i Sostenibilitat, Melgares portarà directament les regidories de Mobilitat, Trànsit i Transport; Neteja i Residus; Habitatge i Rehabilitació; Accessibilitat, i finalment Aigua.De Serveis Generals i Govern Obert en penjaran les regidories de Serveis Econòmics; Organització i Recursos Humans; Gestió Tributària i Recaptació; Serveis Jurídics; Contractació; Patrimoni; Atenció Ciutadana, i Serveis Funeraris i Cementiri.Cicles de la Vida inclourà la regidoria d'Infància i Adolescència; la de Joventut; la d'Adultesa i Famílies; la de Gent Gran; la d'Educació, i la de Qualitat Democràtica.I dins l'àrea de Drets Socials hi haurà la regidoria de Serveis Socials i Ocupació i la nova regidoria de Benestar Animal. També hi haurà Polítiques de Gènere; LGTBI+; Habitatge Social; Solidaritat i Cooperació; Ciutadania, Convivència i Drets Humans; Salut; Capacitats Diverses, i Normalització Lingüística.Pel que fa a l'àrea de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, en dependran Relacions Internacionals; Indústria i Polígons; Empresa; Ocupació i FP, i Consum. A més, dins d'aquesta àrea hi haurà Cultura; Esports; Universitats; Turisme; Comerç i Mercats; Projectes Audiovisuals, i Economia Social i Innovació.Aquesta estructura política comptarà amb una figura de nova creació, la de Coordinador General. Isidre Colás, actual director dels Serveis Jurídics i Secretaria General de l'Ajuntament, ocuparà aquest càrrec.Pel que fa a les regidories de Districte, el Districte 1 serà per a Rosa Boladeras, el 2 per a Lluïsa Melgares, el 3 per a Mónica Polo, el 4 per a Jennifer Ramírez, el 5 per a Xavier F. Rivero, el 6 per a Noel Duque i el 7 per a un dels representants del PSC pendent de designació.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

terrassa

Els nostres reportatges

Activitats La Castanyada / Halloween al Vallès Més info

Activitats La Castanyada / Halloween al Vallès

Quines activitats es fan per la Castanyada / Halloween al Vallès? Trobaràs ...

Fira Nuvis del Vallès a Sabadell Més info

Fira Nuvis del Vallès a Sabadell

La Fira de Nuvis de Sabadell 2019 es diu Fira Nuvis Vallès ...

Festes de l'Arròs de les Terres de l'Ebre 2019 Més info

Festes de l'Arròs de les Terres de l'Ebre 2019

Les Festes de la Sega de l'Arròs de Les Terres de l'Ebre ...

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️ Més info

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️

  Totes les Festes Majors del Vallès, no et perdis res! ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès