Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Avui comença la campanya de la renda

7 Abril 2021 Redacció: puntvalles.comCom a qüestions que cal tenir en compte, cal destacar que els treballadors amb ERTO hauran de declarar els ingressos del SEPE i cal saber que els ajuts públics també tributen.

Hisenda permetrà als afectats per expedients temporals que hagin de tributar que puguin fraccionar el pagament en sis mesos, de juliol a desembre, sense interessos.
La campanya per a uns 20 milions de contribuents comença el 7 d'abril per internet, el 6 de maig per telèfon i el 2 de juny, en oficines amb cita prèvia.

El web de l’Agència Tributària diu que es recomana que si el contribuent desconeix la quantitat que ha de pagar, la consulti al SEPE. 

Si s'ha cobrat més del SEPE per error, quan entres al teu “Renda web” s'ha de comprovar que les dades són correctes, si és així, cap problema; si no ho són, has de demanar el certificat al SEPE dient que no ho són.

Si no es té molt clar que les dades són correctes, és recomanable esperar a rebre la carta de l'Agència Tributària amb el seu càlcul fet i comparar. 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès