Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Arriben els premis 2021 de l'esport a l'escola

15 Novembre 2021 Redacció: puntvallesEls Premis del Pla Català d’Esport a l’Escola és una iniciativa conjunta del Consell Català de l’Esport i l’Agrupació d’Associacions Esportives Escolars de Catalunya, que els organitzen i convoquen en reconeixement a aquelles entitats i persones que, tant a través de la seva acció directa com també gràcies a la seva influència o suport, treballen per transformar positivament la realitat social dels infants i adolescents catalans, mitjançant l’esport i/o l’activitat física en l’entorn escolar.

El Pla Català d’Esport a l’Escola (PCEE) pretén posar a l'abast de tot l’alumnat de primària i secundària la pràctica d'activitats físiques i esportives, i aprofitar el gran potencial d'aquestes activitats per contribuir a la formació personal i cívica dels nostres infants i adolescents.

Es promou incrementar la participació en activitats físiques i esportives en horari no lectiu de l'alumnat dels centres educatius de primària i de secundària, amb una incidència especial en el col·lectiu de noies i potenciar la funció integradora i de cohesió social de l'esport escolar, facilitant l'accés de tots els nens i nenes a la pràctica esportiva escolar, i en especial dels nouvinguts.

En aquesta segona edició dels Premis del PCEE s’han diferenciat dues categories de participació.

Una primera categoria de “Premis a la trajectòria del curs”, en la que s’han avaluat més de 1.000 centres educatius, Associacions Esportives Escolars, Seccions Esportives Escolars de les AMPA, Coordinadors/es, Consells Esportius i  Dinamitzadors/es de tot Catalunya que formen part del PCEE.

Una segona categoria de “Premis a projectes singulars”, en la que les entitats i/o persones s’han presentat a cadascuna de les subcategories que s’emmarquen dins dels objectius i projectes d’actuacions en el marc del PCEE, centrats en activitats en horari extraescolar, el desenvolupament dels quals és preveu fer durant el 2n i 3r trimestre escolar d’aquest curs 2021-22 o bé durant el curs 2022- 23.

Com a resultat del procés de valoració portat a terme per la corresponent comissió d’avaluació, i ratificat pel Jurat dels Premis, el llistat de premiats és el següent:

Centre de primària:
Þ Escola Torres Amat, de Sallent (Bages)

Þ Escola Manuel Ortiz i Castelló, de Juneda (Garrigues)

Centre de secundària :
Þ Institut Manuel Blancafort, de La Garriga (Vallès Oriental)

Þ Institut Banús, de Cerdanyola (Vallès Occidental Sud)

Secció Esportiva Escolar d’AMPA :
Þ SEE de l’AFA Escola Eduard Marquina, de Barcelona (Consell de l’Esport Escolar de Barcelona)
Þ SEE de l’AFA Escola Santa Maria de Gardeny, de Lleida (Segrià)

Associació Esportiva Escolar:
Þ AEE Institut Blancafort, de La Garriga (Vallès Oriental)

Þ AEE Paidos, de Sant Fruitós de Bages (Bages)

Coordinador/a de primària
Þ Eduard Arjona, de la ZER Montsec (Noguera)

Þ Maribel Solé, del Col·legi El Carme de Mollerussa (Pla d’Urgell)

Coordinador/a de secundària
Þ Francisco León, de l’Institut Manuel Sales d’Ulldecona (Montsià)

Þ Joaquim Talarn, de l’Institut Cristòfol Despuig de Tortosa (Baix Ebre)

Dinamitzador/a del PCEE
Þ Carlos Miguel, de l’Institut Manuel Sales d’Ulldecona (Montsià)

Þ Raphael Acuña, de l’Institut Manuel Sales d’Ulldecona (Montsià)

Þ Jofre Garcia, de l’Institut El Palau de Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat)

Þ Olga Ripoll, de l’Institut Torreforta de Tarragona (Tarragonès)

Consell esportiu:
Þ Consell Esportiu del Pallars Sobirà

Þ Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa

Premis a projectes singulars
Þ Projecte de primària: Projecte “Salut i Alegria” de la Secció esportiva escolar d’AMPA  de l’Escola El Garrofer de Viladecans    (Baix Llobregat)
Þ Projecte de secundària: Projecte “Un projecte esportiu i educatiu” de l’Institut Roseta Mauri de Reus (Baix Camp).
Þ Projecte de dinamitzadors/es del PCEE: Projecte “Triatló a Cardona” de Biel Badia, Pau Barrera, Abril Cabanas, Rosa Garriga i Anna Ruiz (Bages) 
 Þ Projecte de Consell Esportiu: Projecte “Campus Esportiu Juga Verd Play Baix Play al Llobregat", del Consell del Baix Llobregat.
 

En aquesta edició dels Premis PCEE es farà menció especial al projecte “De Mataró a Tòquio” del Consell Esportiu del Maresme.

 

L’acte de lliurament dels premis del Pla Català d’Esport a l’Escola tindrà lloc el dijous 18 de novembre a les 17’00h a la sala d’actes de l’INEFC de Barcelona i també és podrà seguir per streaming en el següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=wXIYwuRL4VA

   

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès