Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Arriba el festival de Màgia a Terrassa amb una vintena d'artistes

5 Octubre 2021 Redacció: puntvalles

Població: TerrassaLa primera edició del Festival de Màgia de Terrassa reunirà prop d'una vintena d'artistes en cinc escenaris d'arreu de la capital vallesana. La cita se celebrarà entre els dies 15 i 17 d'octubre, amb una dotzena d'esdeveniments i 23 funcions, a més de dues conferències i un taller de màgia infantil.

El festival l'organitza l'Associació de Màgia i Il·lusionisme de Terrassa (AMIT) en col·laboració amb diverses entitats de la ciutat, apostant per la màgia de proximitat, la posada en escena, els mags joves i l'espectacle de carrer. L'objectiu és reunir tant mags de la ciutat com d'internacionals, unint d'emergents i de llarga trajectòria, per convertir la ciutat en epicentre del món de la màgia durant tres dies.

El festival proposa espectacles itinerants que es podran veure de manera gratuïta en carrers i places de Terrassa amb artistes com Brando i Silvana, i màgia familiar de la mà de David el Mag.

Partint de la col·laboració amb el Gremi d'Hostaleria de Terrassa, quatre mags faran espectacles passant per les taules dels comensals en bars i restaurants de la ciutat.La cita també oferirà una Gala Solidària a la Sala Crespi en col·laboració amb la Fundació Abracadabra, i que serà el tret de sortida del festival. Així, entre el públic hi haurà col·lectius com Fupar, Prodis i les escoles d'educació especial de la comarca.

El Teatre Principal serà, a més, l'escenari de la Gran gala de Màgia d'Escena, mentre que el Cafè Teatre L'Artista acollirà la Gran Gala de Màgia de Prop.

Per la seva banda, Enric Magoo oferirà "L'inventor d'il·lusions", adreçada als més menuts, que també gaudiran d'un taller de màgia.

Activitats complementàries

Per al públic de 14 a 25 anys que es vol endinsar en aquest món s'ha preparat un concurs de màgia jove amb premis, mentre que també s'han programat dues conferències dels mags Pere Rafart i Brando i Silvana, adreçades al públic professional.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

terrassa


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès