Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Arriba a l'Ametlla la novena edició de la Mostra d'Arts Visuals Jove

9 Abril 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: L'Ametlla del VallèsEl proper 18 d'abril torna la Mostra d'Arts Visuals Jove de l'Ametlla (MAV), amb un format híbrid presencial i online.

Durant les nou edicions del MAV, aquesta mostra ha anat evolucionant i canviant en funció de les manifestacions artístiques de la joventut del poble. Així, si bé va començar en un primer moment amb un contingut important de cinema (curtmetratges) i poesia visual, va anar transformant-se segons els interessos del jovent en una mostra més centrada en arts plàstiques, sense oblidar que també ha acollit manifestacions artístiques efímeres, art urbà i música.

A causa de la situació de pandèmia, l'any passat el MAV va ser totalment digital, amb una mostra online d'obres d'artistes joves de la vila. Enguany el MAV serà híbrid: la Sala Municipal de Teatre acollirà el diumenge 18 d'abril a la tarda una mostra presencial (sempre respectant les mesures de prevenció de salut actuals) on es projectaran films, imatges d'obra plàstica, música... i tot plegat tindrà una presència molt intensa a la xarxa. 

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

l'ametlla del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès