Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Aragonès està "convençut" que la nova Cambra i el Govern treballaran conjuntament "per la defensa dels interessos del país"

23 Maig 2019El vicepresident no ha entrat a valorar la figura de Joan Canadell però ha advertit que més enllà dels pensaments "la feina s'explica amb fets"

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, està "convençut" que el Govern i l'equip que integra la nova Cambra de Barcelona treballaran conjuntament "per la defensa dels interessos del país". Aragonès ha manifestat el "respecte" de l'executiu català envers qualsevol resultat electoral d'organitzacions o corporacions de l'àmbit sindical, patronal o econòmic. Preguntat pel nou president, Joan Canadell, i el seu tarannà independentista, Aragonès ha indicat que el que és rellevant són les decisions de futur que prendrà la institució. Així mateix ha dit que més enllà del pensament que pugui tenir qualsevol persona, "la feina s'explica amb els fets". Joan Canadell, copropietari de Petrolis Independents, serà el nou president de la Cambra de Comerç de Barcelona.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Notícies anteriors


El nou reglament d'armes del cos d'Agents Rurals quedarà aprovat el tercer trimestre de 2019

23 Maig

Societat

Més info
Aragonès diu que el TS i el Congrés es "passen la pilota" sobre la suspensió dels diputats presos perquè és una "anomalia democràtica"

23 Maig

Actualitat

Més info
Una sentencia obliga Smatsa a completar la instal·lació de dispositius GPS en tots els seus vehicles de neteja

22 Maig

Societat

Més info
Montcada vol que el calaix que soterrarà la R2 quedi totalment amagat per crear una nova avinguda sense barreres

22 Maig

Actualitat

Més info

Rep les notícies d'última hora

Empreses i comerços del Vallès