Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Ara Parets ERC prioritzarà en la negociació del pacte de govern moltes de les propostes consensuades durant aquest mandat amb Sumem i NOPP

3 Juny 2019Redacció: Redaccio

Ara Parets Esquerra Republicana vol tirar endavant totes les iniciatives que durant aquest darrer mandat ha treballat conjuntament amb Sumem Parets i Nova Opció per Parets però que per manca de la majoria suficient (en algunes ocasions pel pacte de la Sociovergència o pels acords entre PSC i Ciutadans) no van reeixir.


De fet aquesta serà una de les prioritats que posaran damunt la taula en les negociacions per formar un govern alternatiu al del PSC.

La suma de Parets per la República-JxCAT, Sumem Esquerres a Parets i Ara Parets ERC dona 9 regidors i la majoria absoluta.

Fre al projecte urbanístic de l'antiga BENDIX

L'aturada del projecte urbanístic actual a la zona de Can Cabassa, la Verneda de Ca l'Isidre Coix i l'antiga BENDIX serà una de les prioritats.

Es tracta d'un compromís inclòs en el programa electoral, una proposta a la que el PSC sempre s'havia oposat.

També demanarà la rescissió del contracte de concesió d'un local municipal, situat a IVECO, al grup INKEMIA ; la recuperació de la gestió de part dels serveis externalitzats ; la rebaixa d'un 10% de l'IBI urbà ; la cessió d'un solar a la Generalitat per construir el nou edifici de l'institut La Sínia ; la construcció de la piscina descoberta entre els dos pavellons ; els projectes del parc Fluvial, Hotel d'entitats o l'ampliació de la Residència Pedra Serrada.

Esquerra Republicana admet que, tot i petits matisos, hi ha moltes coincidiències en els programes electorals de les tres formacions polítiques.

A més, totes tenen la voluntat de treballar en un projecte compartit en benefici de la ciutadania.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Notícies anteriors


L'alcaldessa de Montcada lamenta la fragmentació del vot dels comuns per la manca de consens en alguns municipis

31 Maig

Política

Més info
Cirsa obté un benefici operatiu de 103,4 milions d'euros durant el primer trimestre

30 Maig

Actualitat

Més info
Arboix es compromet a aplicar l'EPIF per millorar les condicions laborals dels doctorants de la UAB però els demana 'temps'

30 Maig

Societat

Més info
L'alumnat de primària ocupa la Porxada per abraçar la diferència

30 Maig

Societat

Més info

Rep les notícies d'última hora

Empreses i comerços del Vallès