Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Algunes defenses qüestionen al tribunal el repartiments dels temps per fer els informes finals

4 Juny 2019 Redacció: acnMarchena critica que no és "estètic" en aquest moment del judici "escenificar" un repartiment "desigual"

ACN Madrid .- La defensa de Jordi Cuixart, exercida per Marina Roig, ha qüestionat el repartiment dels temps que ha fet el tribunal per a l'exposició dels informes de les acusacions i les defenses. Segons ha dit, es creia "incapaç" de poder "limitar" l'informe a una hora per haver de respondre a les tres acusacions, que han destinat tota la sessió d'aquest dimarts a exposar els seus arguments finals. El tribunal ha donat a les defenses una hora per a cada acusat, mentre que la fiscalia n'ha disposat de quatre i l'advocacia de l'Estat i Vox d'hora i mitja cadascun. També s'ha sumat a la queixa la defensa de Forcadell, exercida per Olga Arderiu, i de Sànchez, Rull i Turull, representats per Jordi Pina. El president del tribunal, Manuel Marchena, ha dit que això s'hauria d'haver plantejat abans d'entrar a la fase d'informes i ha subratllat que s'havia acordat entre totes les parts abans. Per això, creia que no era "estèticament correcte" en aquest punt "intentar escenificar" un repartiment desigual dels temps.
El judici es reprendrà dimarts que ve amb la fase dels informes de les defenses. El tribunal ha reservat dos dies per a aquesta fase i per al torn de l'última paraula. Cada advocat disposarà d'una hora per cada acusat que representi (en el cas de Jordi Pina, seran 3 hores) i també s'ha limitat a quinze minuts el torn de l'última paraula dels acusats. 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Els nostres reportatges

Activitats La Castanyada / Halloween al Vallès Més info

Activitats La Castanyada / Halloween al Vallès

Quines activitats es fan per la Castanyada / Halloween al Vallès? Trobaràs ...

Fira Nuvis del Vallès a Sabadell Més info

Fira Nuvis del Vallès a Sabadell

La Fira de Nuvis de Sabadell 2019 es diu Fira Nuvis Vallès ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès