Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Adif licita els estudis previs per remodelar l'estació de Montcada-Bifurcació

4 Juny 2019 Redacció: ACN - Norma VidalL'Ajuntament retreu al gestor ferroviari que no l'hagi tingut en compte a l'hora de definir aquest projecte

Adif ha licitat el contracte de serveis per a redactar l'estudi d'alternatives i projectes bàsics per remodelar l'estació de Montcada-Bifurcació. El contracte té un pressupost de licitació de poc més d'un milió d'euros i un termini d'execució de dotze mesos. Entre d'altres aspectes, contempla incrementar l'amplada i l'alçada de quatre de les vies actuals per millorar l'accessibilitat i seguretat. D'aquesta forma es dona compliment a una demanda històrica dels veïns del barri de Can Sant Joan del municipi. L'Ajuntament ha emès un comunicat en què ha expressat les seves 'reserves' respecte aquest projecte. 'Volem conèixer exactament quines són les actuacions que es preveuen a la futura estació perquè no han comptat amb nosaltres', ha lamentat l'alcaldessa Laura Campos que ha demanat una reunió amb Adif.

En un comunicat que l'operador ferroviari ha fet públic aquest dimarts, el gestor d'infraestructures destaca la importància estratègica d'aquesta estació i indica que l'objectiu del projecte és determinar quina és 'l'alternativa més eficient per millorar la seva funcionalitat'. L'alcaldessa de Montcada, Laura Campos, ha mostrat la seva sorpresa per la notícia, sobretot tenint en compte que en els darrers tres anys el consistori s'ha reunit en nombroses ocasions amb Adif i Renfe en el marc d'una comissió creada expressament per a la millora de les estacions al municipi. 'Volem conèixer exactament quines són les actuacions que es preveuen a la futura estació perquè no han comptat amb nosaltres', ha lamentat l'alcaldessa.Campos també ha demanat explicacions sobre el punt del comunicat en què Adif afirma que Montcada i Bifurcació 'és la infraestructura que ofereix millors condicions de cara a un augment de la capacitat dels túnels d'accés a Barcelona'.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

montcada i reixac

Els nostres reportatges

Festes de l'Arròs de les Terres de l'Ebre 2019 Més info

Festes de l'Arròs de les Terres de l'Ebre 2019

Les Festes de la Sega de l'Arròs de Les Terres de l'Ebre ...

Festival Internacional de Blues a Cerdanyola del Vallés Més info

Festival Internacional de Blues a Cerdanyola del Vallés

Del 27 de setembre al 6 d'octubre se celebrarà el Festival Internacional ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès