Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Adif accelera les obres per millorar els passos a nivell i les tanques de les vies a Montcada

29 Gener 2019 Redacció:L'ens tramitarà un expedient d'urgència que permetrà reduir els terminis en el període d'informació pública del projecte

L'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (Adif) tramitarà un expedient d'urgència per accelerar els treballs de millora dels dos passos a nivell ubicats als carrers Bogatell i Pasqual i remodelar les tanques de tot el recorregut de la R2 i alguns trams de la R3 i R4 a Montcada i Reixac. La mesura permetrà reduir els terminis en el període d'informació pública del projecte. Així ho van comunicar els responsables de l'ens a l'alcaldessa del municipi, Laura Campos, durant una reunió que ambdues parts van mantenir dilluns a Barcelona. La trobada es va fer pocs dies després que el consistori denunciés públicament el retard en el compliment dels compromisos adoptats per Adif i reclamés l'execució dels dos projectes que s'han de realitzar mentre no comencen les obres del soterrament de l'R2, previstes pel 2020.Els representants d'Adif van comunicar a l'alcaldessa, Laura Campos, que el projecte per a la millora dels dos passos a nivell, que permetrà ampliar i segregar el pas de vianants del de vehicles, s'ha supervisat i s'ha aprovat i ara es licitarà. Això permetrà que l'actuació comenci després de l'estiu. Pel que fa a la mesura per substituir les actuals tanques per unes de noves amb un sistema que dificulti la seva escalada i que eviti que siguin tallades, Adif va indicar que hi destinarà prop de 800.000 euros, i que la previsió és que el projecte s'aprovi la primera setmana del mes de febrer. L'inici d'aquestes obres seria després de l'estiu. Aquesta actuació, que també permetrà instal·lar tanques noves en aquells punts on no hi ha, es faria als dos costats de la via al llarg de tres quilòmetres de recorregut."Tot i aquesta celeritat anunciada per Adif continuem amb un greu problema de seguretat a dos passos a nivell anacrònics i obsolets al mig del municipi fins que arribi el soterrament de la R2", ha apuntat l'alcaldessa.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Els nostres reportatges

Festes de l'Arròs de les Terres de l'Ebre 2019 Més info

Festes de l'Arròs de les Terres de l'Ebre 2019

Les Festes de la Sega de l'Arròs de Les Terres de l'Ebre ...

Festival Internacional de Blues a Cerdanyola del Vallés Més info

Festival Internacional de Blues a Cerdanyola del Vallés

Del 27 de setembre al 6 d'octubre se celebrarà el Festival Internacional ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès