Dimarts passat, 16 de juny de 2020, la fundació privada del Vallès Oriental per les persones discapacitades intel·lectuals i la Roca Solidari van firmar un acord per un nou projecte de col·laboració que començarà l'1 de novembre de 2020.

El projecte es durà a terme fins a juny de 2021 i constarà de 3 parts:

- Difusió de les activitats de la FVO

- Explicació a entitats i persones que vulguin sumar-se al projecte

- Activitat esportiva: córrer 100 km en algun lloc a decidir

Amb aquest projecte, es busca que les persona de FVO discapacitades s'uniran a les activitats previstes. Actualment, a la fundació hi ha més de 400 persones diàries treballant al centre i més de 270 professionals que vetllen perquè aquestes persones puguin desenvolupar diferentes tasques com qualsevol de nosaltres.

Desde la Roca Solidari estem encantats de col·laborar amb FVO pero sense deixar el projecte de ITT foundation que actualment està a l'espera d'un viatge a Gambia per fer el repte esportiu i un voluntariat d'una setmana. Per Francesc Gonzáles, president de l'entitat roquerola; "estem convençuts que podrem tancar el projecte però no sabre quan podrem viatjar". 

L'entitat roquerola amb IES la Roca i ITT Foundation estan preparant una activitat músical virtual que en breus es coneixerà. "És un concert virtual que els estudiants de segon d'ESO han estat treballant tot l'any, amb els seus vídeos musicals" comenta JC Tello.

Aquest any tot ha sigut molt difícil per la petita entita de la Roca Solidari degut al Covid, però en 3 mesos de treball més de 85 entitats de diferents poblacions del Vallès Oriental i de Catalunya han aprobat aquest projecte