Diari digital del Vallès Oriental i Occidental 


La Junta del B.M. Granollers es disculpa per la fotografia amb UrdangarínLa Junta directiva del B. M. Granollers s'ha disculpat per la fotografia que alguns membres del club es van fer amb Iñaqui Urdangarin i Elena de Borbó al partit de la Copa EHF de diumenge passat a Suïssa. Ho han fet a través d'un comunicat, adreçat als socis, publicat a la seva pàgina web després d'una reunió extraordinària que va tenir lloc dimarts. A pesar de la disculpa, el club granollerí assegura que "en cap cas es va tractar d'una fotografia buscada ni sol·licitada pel BM Granollers".   

Aquest és el comunicat complet: "Benvolguts socis i sòcies; Després de la reunió extraordinària que la Junta Directiva del BM Granollers ha celebrat aquest dimarts, us volem explicar les circumstàncies en què es va produir la fotografia que es va publicar diumenge a la tarda, poc abans de l'inici del partit amb l'equip suís del Wacker Thun. Aquesta fotografia es va fer en un context informal, durant l'escalfament del partit entre l'equip suís i el BM Granollers, en el qual directius de l'equip suís, acompanyats de convidats seus i membres de l'ambaixada d'Espanya van baixar a la pista. En aquest context, un fotògraf acreditat per l'equip suís va sol·licitar fer diverses fotografies a les persones presents, entre les quals es trobava el Sr. Iñaki Urdangarín. Tanmateix, la Junta del BM Granollers, tenint clar el respecte que té per totes les opinions, demana disculpes a aquells socis i aficionat als qui aquesta fotografia hagi produït malestar o incomoditat. En cap cas es va tractar d’una fotografia buscada ni sol·licitada pel BM Granollers. En el mateix sentit, demanem respecte tant pels representants del BM Granollers com el mateix Club, i rebutgem les desqualificacions rebudes. Rebeu una cordial salutació."

Caixa d'Enginyers admet que es van incrementar les altes de socis arran de l'1-O

L'entitat ha obtingut un benefici net de 12,24 milions d'euros durant el 2017, un 1,82% més que durant l'exercici an...

Les empreses que vulguin treballar pel sector públic al Vallès Occidental hauran d'oferir un salari mínim de 1.071 euros

El Consell Comarcal i els 23 ajuntaments d'aquest territori han començat a introduir una clàusula obligat&ogr...

Castellar del Vallès instal·la càmeres de videovigilància al nucli de Sant Feliu del Racó i a diverses urbanitzacions

La Policia Local comprovarà les matricules dels vehicles que accedeixin a aquestes zones. ACN Castellar del Vall&eg...

Sant Cugat crea un Pla Director per impulsar l'economia social

S'aplicarà en els propers tres anys i contempla línies d'actuació orientades a fomentar la cooperaci&o...

Sabadell impulsa una marca de ciutat per recuperar la seva identitat i orgull i deixar enrere l'ombra de la corrupció

S'ha dissenyat un logotip, un símbol i un eslògan identificador que es difondran a través de campanyes...