Diari digital del Vallès Oriental i Occidental 


Detenen a Terrassa un home pel presumpte furt d'un vehicle a motor i per conducció temeràriaLa Policia Municipal el va arrestar després d'una persecució per l'avinguda Vallès quan intentava fugir a peu.

 

ACN Terrassa .- La Policia Municipal de Terrassa ha detingut un home pel presumpte furt d'un vehicle a motor i per conducció temerària. Els fets van tenir lloc dissabte passat, 6 de gener, a les dues de la matinada quan una patrulla va observar com un cotxe circulava sense els llums encesos per l'avinguda de Barcelona del municipi. Els agents van fer indicacions al conductor per què aturés l'automòbil, però aquest va fer cas omís i va seguir circulant a gran velocitat i sense respectar la senyalització. La patrulla va notificar el fet a la central i va perseguir el vehicle fins a l'avinguda del Vallès, on va envair el sentit contrari de circulació. Finalment, el vehicle es va aturar quan va impactar amb a la mitjana d'aquesta via, a l'alçada del carrer del Nalon. El conductor va emprendre llavors la fugida a peu fins que els agents el van aturar.
Després de fer les comprovacions pertinents, els agents van constatar que el vehicle que conduïa l'home es havia estat robat. 

Per aquest motiu el conductor va ser detingut per un presumpte delicte de furt d'ús de vehicle a motor i per conducció temerària.

Reparteixen 3.000 targetes solidàries amb forma de rosa entre els passatgers de FGC per als malalts de Vall d’Hebron

Hi podran escriure missatges que es lliuraran als pacients durant la Diada de Sant Jordi. ACN Barcelona .- Voluntaris de F...

Sant Cugat projecta construir un miler de pisos de lloguer protegit fins al 2030

L'objectiu del consistori és aconseguir que el 5% de tots els habitatges del municipi siguin d'aquest tipusa. ACN S...

Els catalans compraran 7 milions de roses per Sant Jordi

Els majoristes preveuen un increment de les vendes d'un 25% respecte 2017 pel fet que la Diada caurà en dia laboral....

La Roca Solidari recapta diners ara per l'Oncotrail

L'equip de La Rocs Solidari recapta diners per a la investigació contra el càncer en el seu nou projecte espo...

L'oferta de places a P3 creix en 869 però hi haurà cinc grups menys el curs vinent

Ensenyament obre 1 escola, 6 instituts i 3 instituts escola per donar resposta a les necessitats de la població esco...