Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

8 dies de Festa Major a Llerona

1 Setembre 2016 Redacció:Més de 30 actes se celebraran al poble els dies 2, 3, 4, 7, 8, 9 10 i 11 de setembre.

A Llerona, la festa gairebé està servida. Festes Laurona, l’entitat organitzadora, començarà a mobilitzar el poble el divendres 2 de setembre amb la 9a Acampada familiar i la 3a Partida de pòquer.

Aquell primer cap de setmana seguirà amb un dissabte ple de propostes tant per a grans com per a petits: hi haurà la pista lleronina per als qui tinguin ganes de viure una autèntica cursa d’obstacles sobre el fang. L’Associació Cultural l’Art del Bonsai també té previst muntar una exposició, que durarà tot el dia, i diversos tallers. I no hi faltarà el ball de tarda amb el grup Versió Original seguit de la botifarrada popular. La novetat de diumenge és el concert de Gospel Joy, un cor de la Garriga que actuarà a les 19 h a les Antigues Escoles de Llerona.

La setmana següent hi haurà doble sessió de cinema i també nit de teatre. Enguany la representació serà cosa del Grup de Teatre El Coverol, que interpretarà Retalls. El dissabte a les 10 del matí no hi faltarà el 8è Campionat de ping-pong. També hi haurà venda de roba i objectes de segona mà, i, cap al migdia, partits de futbol femení entre equips del CE Llerona i del FC Barcelona. El mateix dissabte, la mainada podrà divertir-se amb l’espectacle d’animació de Jaume Barri, i a la nit se celebrarà el Sopar de Festa Major*, que inclourà el lliurament de la Placa al Civisme del Consell del Poble i ball amb l’Orquestra Odisea.

El diumenge 11 hi haurà missa major en record dels difunts. A les 12 h, una jam-session de swing escalfarà l’ambient de les Antigues Escoles de Llerona. I a la tarda, per tancar la festa, Festa de l’escuma i correaigua seguida d’havaneres amb el grup Bergantí. El colofó de la festa serà un espectacle pirotècnic.

Durant tots els dies de Festa Major es podrà gaudir dels inflables infantils a les Antigues Escoles de Llerona. Podeu consultar tots els actes a l’agenda del web municipal o al programa de mà que es reparteix al poble. La coordinació de la Festa Major, com és habitual, és a càrrec de Festes Laurona, que compta amb el suport de diverses entitats i empreses del municipi i del Consell del Poble de Llerona

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Els nostres reportatges

Festes de l'Arròs de les Terres de l'Ebre 2019 Més info

Festes de l'Arròs de les Terres de l'Ebre 2019

Les Festes de la Sega de l'Arròs de Les Terres de l'Ebre ...

Festival Internacional de Blues a Cerdanyola del Vallés Més info

Festival Internacional de Blues a Cerdanyola del Vallés

Del 27 de setembre al 6 d'octubre se celebrarà el Festival Internacional ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès