puntvalles

Ciutadans denuncia l'Ajuntament de Sant Cugat per retirar totes les banderes de la façana de l'edifici consistorialL'executiu local assegura que les ha despenjat per dur-les a la bugaderia

 

ACN Sant Cugat del Vallès .- El grup municipal de Ciutadans (Cs) a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental) ha interposat una denúncia contra el govern d'aquesta ciutat per la retirada de les banderes institucionals de la façana de l'Ajuntament. Fonts municipals han explicat a l’ACN que "es troben a la bugaderia perquè les estan rentant" i han assegurat que es tronaran a penjar "properament". La formació taronja ha rebutjat aquesta explicació i ha advertit que dilluns passat, durant la celebració del ple municipal, l'alcaldessa de la localitat, Mercè Conesa, va explicar que les banderes tornarien a col·locar-se "quan es restableixi la normalitat al país". En aquesta línia ha retret l'actitud de la batlle i ha dit que és "irresponsable i irrespectuosa amb la resta de ciutadans que no segueix la seva mateixa ideologia" a més d'estar cometent una "il·legalitat".

Aldo Ciprian, portaveu del grup municipal de Ciutadans, ha presentat una denúncia a la Policia Local davant "l'incompliment de l'ordenament jurídic vigent", per la qual es regula l'ús de la bandera Catalana, la d'Espanya, la de la Unió Europea i la de Sant Cugat . "En aquests moments l'Ajuntament està incomplint la llei que regula l'ús de les banderes" ha afirmat Ciprian.

Ciutadans afirma que l'Ajuntament va despenjar les quatre banderes fa ja "gairebé un mes" al·legant que eren a la bugaderia però indica que l'alcaldessa va confirmar dilluns passat en sessió plenària que es tornarien a penjar "quan es restableixi la normalitat del país". 

Fonts municipals han assegurat que les banderes van retirar-se fa uns dies perquè feia falta dur-les a rentar. En aquests sentit han mostrat el resguard de la bugaderia on s'estan duent a terme aquests treballs i han indicat que les tornaran a penjar "properament". 

Una caminada a Parets del Vallès reclama l'alliberament de Turull i la resta d'empresonats

Els participants, amb personalitats com Munté, Homs, Baños, Corominas o Buch, formen un llaç groc. &n...

Treballadors públics denuncien que els han tornat "oberta i rebregada" una carta que van enviar a Jordi Turull

El document s'ha trobat "llençat al carrer" davant la central de correus de Sant Cugat del Vallès.   A...

Cerdanyola acusa el govern de Bellaterra de sobrepassar les seves competències i suspèn les negociacions del nou conveni

La discussió entre les dues part s'accentua després de la consulta del 2015 sobre la independència de ...

Albiol parla de "malentès" i diu que l'expressió "normal" no té cap "connotació personal" sobre els treballadors de TV3

El dirigent del PPC respon que "odi" és el que li va passar a ell en l'acte de Cerdanyola.   ACN Barcelona .-...

El PDeCAT trenca el pacte de govern amb el PSC a Parets del Vallès

Els demòcrates asseguren que la relació amb els socialistes ha estat "immillorable" però reconeixen qu...