puntvalles

Palau-solità i Plegamans, Polinyà i Sentmenat proposen unificar el servei de recollida de residusEl Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental ha aprovat un conveni per analitzar la viabilitat i l'eficiència de la proposta

 

ACN Palau-solità i Plegamans .- Els municipis de Palau-solità i Plegamans, Polinyà i Sentmenat han posat sobre la taula una proposta per compartir el servei de recollida de residus. Atenent a aquesta petició, el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental, ha donat llum verda a un conveni que s'encarregarà d'analitzar la viabilitat i l'eficiència de la proposta. En aquesta línia, es farà una diagnosi de la situació actual de recollida als tres municipis i es plantejaran les possibles opcions de gestió unificada. Actualment aquests ajuntaments presten el servei mitjançant una concessió a una empresa externa. Tots tres contractes finalitzen entre el darrer trimestre de 2018 i principis de 2019.
L'estudi que es realitzarà contemplarà diferents vessants. Es farà una diagnosi de la situació del servei de recollida als tres municipis, avaluant al mateix temps hipotètics canvis de sistema. A més es plantejaran les possibles opcions de gestió unificada, analitzant detalladament recorreguts, freqüències, recursos materials i humans que intervenen, per tal de determinar la proposta de recollida per cada fracció. 

Aquest estudi hauria de donar diferents propostes d'organització del servei futur, detallant acuradament quina serà la previsió d'estalvi econòmic i els avantatges per cada acció de reorganització de servei als respectius municipis.

El cost màxim dels estudis que es realitzin en el marc d'aquest conveni serà de 18.000 euros. L'ajuntament de Sentmenat assumirà un 28% del cost total, el de Palau-Solità i Plegamans el 46% dels cost i el de Polinyà el 26%.

Una trentena de camions apareixen amb les rodes punxades a l'AP-7

Divendres passat es va produir un episodi similar amb 13 vehicles de gran tonatge.   ACN Barcelona .- Una trentena d...

L'onada de fred s'allargarà fins dimarts

Les temperatures seran baixes arreu de Catalunya, amb especial incidència a les comarques de l'interior.   AC...

Els Bombers han fet 1.362 serveis a l'entorn natural durant el 2017, dels quals 781 són rescats de muntanya

Un total de 424 sortides s'han fet per recerca de persones perdudes, la majoria a les comarques del Bages, Osona, Ripoll&eg...

Una caminada a Parets del Vallès reclama l'alliberament de Turull i la resta d'empresonats

Els participants, amb personalitats com Munté, Homs, Baños, Corominas o Buch, formen un llaç groc. &n...

S'activa la restricció als cotxes sense etiqueta a Barcelona i municipis circumdants en cas d'episodi de contaminació

No podran circular turismes de benzina anteriors al 2000, dièsels d'abans del 2006 ni furgonetes prèvies al 1...