puntvalles

S'inaugura a Granollers un espai lliure de glutenAquest dimecres, 11 d’octubre, posada de llarg del nou espai lliure de gluten de Granollers, en un acte obert al públic i presidit per l’alcalde Josep Mayoral

El nou establiment [0% Gluten] de Granollers ja està preparat per la inauguració que tindrà lloc aquest dimecres, 11 d’octubre de 2017 a les 20 hores, i la posterior obertura al dia següent. La nova franquícia es troba al carrer Josep Umbert, 34, en ple centre de la capital del Vallès Oriental per donar el servei més acurat d’alimentació saludable a tota la comarca i nuclis de població adjacents.

L’alcalde de la ciutat, Josep Mayoral, presidirà dita inauguració i clourà l’acte amb unes paraules de benvinguda del centre al teixit comercial, acompanyat del creador de [0% Gluten], Francesc Altarriba, i de la responsable d’aquesta franquícia, Berna Comas, entre d’altres autoritats. Tots ells faran uns parlaments abans d’obrir el torn a la degustació de productes de l’extensa carta que pot oferir la marca, per tot el públic que s’hi aplegui. Entre les veus autoritzades assistents es podrà comptar amb la presència d’un representant de l’Associació de Celíacs de Catalunya, en nom de tot el col·lectiu que pateix problemes de celiaquia, un dels més beneficiats en l’obertura d’aquest model de negoci. També assistirà Ignasi Valls, gerent del Consell Comarcal del Vallès Oriental i altres portaveus de diferents àrees d’aquest ens.

Un nou espai de servei i de qualitat

Aquest establiment, obrirà portes oficialment el dijous dia 12 d’octubre, coincidint així amb la iniciativa de la majoria de comerços de la capital del Vallès d’estar al servei del públic, i oferint el mateix dia 12, i també el 13 i 14 d’octubre, un 10% de descompte a tothom qui faci una consumició a aquest espai glutenfree com a regal de benvinguda. Com les altres franquícies obertes, al [0% Gluten] Granollers s’elaboraran cada dia els productes que es posaran a la venda i hi haurà una zona de degustació. Tot el personal ha estat format escrupolosament i tots els productes que s’hi serveixin, a banda de sense gluten, no contindran ni ou ni lactosa, principals causants de la majoria d’intoleràncies alimentàries, entre altres virtuts saludables.

Una trentena de camions apareixen amb les rodes punxades a l'AP-7

Divendres passat es va produir un episodi similar amb 13 vehicles de gran tonatge.   ACN Barcelona .- Una trentena d...

L'onada de fred s'allargarà fins dimarts

Les temperatures seran baixes arreu de Catalunya, amb especial incidència a les comarques de l'interior.   AC...

Els Bombers han fet 1.362 serveis a l'entorn natural durant el 2017, dels quals 781 són rescats de muntanya

Un total de 424 sortides s'han fet per recerca de persones perdudes, la majoria a les comarques del Bages, Osona, Ripoll&eg...

Una caminada a Parets del Vallès reclama l'alliberament de Turull i la resta d'empresonats

Els participants, amb personalitats com Munté, Homs, Baños, Corominas o Buch, formen un llaç groc. &n...

S'activa la restricció als cotxes sense etiqueta a Barcelona i municipis circumdants en cas d'episodi de contaminació

No podran circular turismes de benzina anteriors al 2000, dièsels d'abans del 2006 ni furgonetes prèvies al 1...