puntvalles

La federació espanyola homenatja Cristina SalvadorLa Real Federación Española de Natación (RFEN) va retre homenatge a la sincronista del Club Natació Granollers, Cristina Salvador, en el marc de la VIII Gala RFEN que va tenir lloc el passat dissabte 7 d’octubre a la seu del Comitè Olímpic Espanyol, a Madrid. La RFEN li va concedir la ‘Medalla Extraordinària al Mèrit Esportiu’ pel bronze obtingut a l’Europeu de Londres 2016, on va fer a més a més el 4t lloc al solo. Tanmateix, va rebre la ‘Insígnia d’Or’, amb motiu de la seva retirada esportiva. Però tot i que Salvador ha deixat la competició, segueix en el món de la natació sincronitzada, aquesta temporada com a directora esportiva de la secció de sincro al Club Natació Granollers.

Una altra de les incorporacions a l’staff tècnic del Club, ha estat la de la waterpolista Ana Copado, subcampiona olímpica a Londres 2012 amb el CN Terrassa, que dissabte també va rebre a Madrid la ‘Insígnia d’Or’ per la seva retirada esportiva. Aquesta temporada és la nova entrenadora de l’equip absolut femení i cadet femení del Club.

Per altra banda, juntament amb Cristina Salvador, van rebre la 'Medalla Extraordinària al Mèrit Esportiu' la resta de components de la selecció espanyola de natació sincronitzada que van participar a l'Europeu de Londres, amb Txell Mas, Cecilia Jiménez, Helena Jaumà i Pau Ribes com a nedadors del Club Natació Granollers.

A més a més, el president del Club, Eduard Escandell, va rebre la placa commemorativa de la RFEN pels 50è aniversari de l’entitat.

7ª cursa Fórmula Catalunya 2017

7ª cursa Fórmula Catalunya 2017 El Fórmula Catalunya de Karting va acomiadar la temporada 2017 el passa...

Granollers rep els medallistes del CNG

L’Ajuntament de Granollers va fer dimarts 5 de setembre al vespre, amb una emblemàtica Sala Tarafa plena a ves...

Les Franqueses acull un campus de sincronitzada

El Campus d’Estiu de Natació Sincronitzada se celebra aquesta setmana a les Franqueses amb nadadores d’a...

Rebuda l'atleta granollerina campiona del món

També va ser subcampiona en la prova de 10 km en la categoria de veteranes W55 L'atleta granollerina Àng...

Cardedeu comença les obres a la piscina

Els treballs han començat a la piscina, reparant el vas interior. Al llarg de tot l'estiu es construiran 3 pistes de...