puntvalles

Banc Sabadell comunica als treballadors que canvia de seu per la reacció de la clientela de fora de CatalunyaEl canvi no comportarà cap afectació entre la plantilla, i fonts sindicals valoren la decisió positiva des del punt de vista laboral

 

ACN Barcelona .- Banc Sabadell ha comunicat aquest dijous a la tarda als treballadors que s'ha pres la decisió de canviar la seu social a Alacant. Fonts sindicals han explicat a l'ACN que des de la direcció del banc se'ls ha indicat que s'ha tingut en compte la reacció de la clientela de fora de Catalunya, entre d'altres elements. Cal recordar que l'entitat té un 80% del seu negoci fora del país. Les mateixes fonts han indicat que no se'ls ha comunicat si el canvi serà temporal o definitiu. En tot cas, des del punt de vista laboral sí se'ls ha informat que la decisió no tindrà cap conseqüència pel que fa a la plantilla, més enllà del fet que alguns quadres de comandaments hauran d'assistir a reunions a Alacant. A Catalunya, la seu central de Sant Cugat del Vallès funcionarà al 100% com fins ara.
La direcció ha explicat als sindicats amb més representativitat entre la plantilla que la decisió de canviar la seu social es fa per donar seguretat als clients i als accionistes en el context de l'enfrontament entre Catalunya i Espanya a l'entorn de la independència. Amb aquest moviment, la seguretat estaria assegurada, segons s'ha dit als representants dels treballadors.

En tot cas, fonts dels sindicats presents a la reunió han fet una valoració positiva de la decisió des del punt de vista laboral, pel fet que no té cap tipus d'afectació entre els treballadors.

Una trentena de camions apareixen amb les rodes punxades a l'AP-7

Divendres passat es va produir un episodi similar amb 13 vehicles de gran tonatge.   ACN Barcelona .- Una trentena d...

L'onada de fred s'allargarà fins dimarts

Les temperatures seran baixes arreu de Catalunya, amb especial incidència a les comarques de l'interior.   AC...

Els Bombers han fet 1.362 serveis a l'entorn natural durant el 2017, dels quals 781 són rescats de muntanya

Un total de 424 sortides s'han fet per recerca de persones perdudes, la majoria a les comarques del Bages, Osona, Ripoll&eg...

Una caminada a Parets del Vallès reclama l'alliberament de Turull i la resta d'empresonats

Els participants, amb personalitats com Munté, Homs, Baños, Corominas o Buch, formen un llaç groc. &n...

S'activa la restricció als cotxes sense etiqueta a Barcelona i municipis circumdants en cas d'episodi de contaminació

No podran circular turismes de benzina anteriors al 2000, dièsels d'abans del 2006 ni furgonetes prèvies al 1...