puntvalles

Festa de l'Esport a Palau de PlegamansEntre les propostes s’inclou ‘Pedala amb energia’, per generar electricitat a partir de l’esforç físic

Un any més, l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans organitza la Festa de l’Esport, amb un ampli ventall d’activitats que tenen lloc aquest dissabte i diumenge amb l’objectiu de difondre l’esport com a font de salut i diversió. Es pot consultar el programa complet al web Festa de l’Esport.

Enguany inclou una activitat emmarcada en la Setmana de l’Energia. Tothom que ho vulgui podrà generar electricitat fent exercici, amb el taller ‘Pedala amb energia’, de la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat. Aquesta iniciativa tindrà lloc dissabte a la tarda, a la plaça de Ca l’Estruch, on també es podran practicar tota mena d’esports i jocs: xanques, pedals, futbol, karts, inflables, exhibicions...

Les bitlles catalanes, esport que un grup de persones està recuperant i impulsant al nostre poble, seran un altre gran atractiu de dissabte a la tarda. Hi haurà una demostració oberta a totes les persones que vulguin conèixer aquesta disciplina. Serà a la pista coberta annexa al pavelló d’esports.

A les 9 del vespre de dissabte començarà una activitat multitudinària que ja s’està consolidant al calendari d’activitats de la vila. Es tracta de la Caminada Nocturna, a la que ja s’han inscrit les 600 persones que han completat el nombre màxim d’inscripcions. Recorreran una distància aproximada de 8 km i mig. A l’arribada els esperarà un sopar per a tots els i les participants.

Amb tot, la Festa de l’Esport començarà el matí del mateix dissabte, amb el Torneig de Bàsquet Vila de Palau. També durant el matí del dia 3 tindran lloc les activitats Spinning i Zumba Kids, a les Piscines Sant Carles.

L’intens cap de setmana esportiu culminarà diumenge al matí. A les 11.30 hores es farà el Festival de Cloendade les Activitats Esportives Municipals, al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor. Els ritmes i les coreografies posaran el colofó a aquest cap de setmana d’homenatge a la salut i l’esport.

La Festa de l’Esport és organitzada per l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració d’un bon nombre d’entitats i clubs esportius del municipi.

Una trentena de camions apareixen amb les rodes punxades a l'AP-7

Divendres passat es va produir un episodi similar amb 13 vehicles de gran tonatge.   ACN Barcelona .- Una trentena d...

L'onada de fred s'allargarà fins dimarts

Les temperatures seran baixes arreu de Catalunya, amb especial incidència a les comarques de l'interior.   AC...

Els Bombers han fet 1.362 serveis a l'entorn natural durant el 2017, dels quals 781 són rescats de muntanya

Un total de 424 sortides s'han fet per recerca de persones perdudes, la majoria a les comarques del Bages, Osona, Ripoll&eg...

Una caminada a Parets del Vallès reclama l'alliberament de Turull i la resta d'empresonats

Els participants, amb personalitats com Munté, Homs, Baños, Corominas o Buch, formen un llaç groc. &n...

S'activa la restricció als cotxes sense etiqueta a Barcelona i municipis circumdants en cas d'episodi de contaminació

No podran circular turismes de benzina anteriors al 2000, dièsels d'abans del 2006 ni furgonetes prèvies al 1...