puntvalles

Més vigilància a Terrassa en la tinença de mascotesL'Ajuntament posa en marxa a partir d'aquesta setmana una campanya durant la qual farà un seguiment especial del compliment de l'Ordenança de Tinença i Protecció dels Animals. Una vigilància especial que es mantindrà fins al pròxim 19 de juny. La millora de les condicions meteorològiques conviden a gaudir més a l'aire lliure i passar més temps al carrer. Això val tant pels ciutadans i les ciutadanes que volen passejar amb les seves mascotes, com també per a tota la resta de terrassencs i terrassenques. Aquesta coincidència i major ús de l'espai públic pot portar a certes friccions i, per aquest motiu, el començament del mes de juny ha estat l'escollit per fer un seguiment especial del compliment de l'Ordenança de Tinença i Protecció dels Animals per part dels membres de la Policia Municipal.

Des del cos local de seguretat s'ha detectat un increment dels requeriments de la ciutadania per infraccions relatives a la tinença d'animals. Aquest és un dels motius pels que es desplega aquest dispositiu amb l'objectiu d'afavorir una convivència tranquil·la entre les persones que gaudeixen dels carrers amb les seves mascotes i els que no tenen animals.

La vigilància es localitzarà durant les setmanes vinents a llocs on s'ha detectat una major freqüència d'infraccions. Aquests espais han estat identificats segons les denúncies prèvies i en col·laboració amb diferents serveis municipals. En aquests espais s'incrementarà la presència policial d'uniforme, per tal de traslladar a les persones propietàries dels animals l'obligació de respectar la normativa i les queixes de la resta del veïnat. Aquests agents sancionaran també les conductes infractores i es fixaran especialment en el respecte de la normativa relativa a la tinença d'animals de races considerades potencialment perilloses. En la mateixa línia, hi haurà agents no uniformats per detectar algunes de les infraccions més habituals, com ara el fet que alguns amos no recullin els excrements dels seus gossos.

Una trentena de camions apareixen amb les rodes punxades a l'AP-7

Divendres passat es va produir un episodi similar amb 13 vehicles de gran tonatge.   ACN Barcelona .- Una trentena d...

L'onada de fred s'allargarà fins dimarts

Les temperatures seran baixes arreu de Catalunya, amb especial incidència a les comarques de l'interior.   AC...

Els Bombers han fet 1.362 serveis a l'entorn natural durant el 2017, dels quals 781 són rescats de muntanya

Un total de 424 sortides s'han fet per recerca de persones perdudes, la majoria a les comarques del Bages, Osona, Ripoll&eg...

Una caminada a Parets del Vallès reclama l'alliberament de Turull i la resta d'empresonats

Els participants, amb personalitats com Munté, Homs, Baños, Corominas o Buch, formen un llaç groc. &n...

S'activa la restricció als cotxes sense etiqueta a Barcelona i municipis circumdants en cas d'episodi de contaminació

No podran circular turismes de benzina anteriors al 2000, dièsels d'abans del 2006 ni furgonetes prèvies al 1...