puntvalles

Territori licita la millora de la ronda de GRNEl Departament de Territori i Sostenibilitat ha licitat les obres de millora de la seguretat de la ronda de Granollers (C-352), entre els termes municipals de Les Franqueses del Vallès i La Roca del Vallès (Vallès Oriental).
 
L’actuació permetrà eixamplar un tram de 2 quilòmetres de longitud entre els enllaços de la C-352 amb la carreteres C-1415c d'Argentona a Granollers i amb la C-251 de Granollers a Cardedeu. Això permetrà encabir una mitjana de formigó per separar els sentits de circulació, de manera que suposarà una millora de la seguretat en aquest tram.
 
Es mantindrà la secció actual, amb dos carrils en sentit Cardedeu i un carril en sentit La Roca del Vallès, amb 3,5 metres d’amplada cadascun. Tanmateix, la part de la calçada amb un sol carril tindrà una amplada total de 5,5 metres, per garantir la fluïdesa del trànsit en cas d’incidències, avaries o parades d’altres vehicles al voral.
 
Les obres tenen un cost d’1,5 milions, i es preveu que comencin durant el segon semestre de l’any, amb un termini d’execució de 6 mesos.
 
Concretament, l’actuació abasta l'ampliació de la plataforma allà on sigui possible, la construcció de barrera de formigó, l'estesa de nova capa de paviment en tot l’àmbit de l’actuació, la disposició de noves cunetes transitables com a elements de drenatge longitudinal, i la nova senyalització horitzontal i adequació a la nova situació de la senyalització vertical, així com dels elements de contenció de vehicles als marges de la carretera.

El sector immobiliari preveu una pujada del preu dels pisos de primera i segona mà del 5% per aquest 2018

Els especialistes consideren que "no hi ha risc" que es produeixi una segona bombolla i afirmen que l'1-O no ha tingut un i...

Sant Cugat incrementarà les promocions d'obra pública de lloguer perquè representin el 10% del parc immobiliari local

Mercè Conesa lamenta que es "deixi sols" els alcaldes i alcaldesses en la promoció d'habitatge assequible a l...

Denunciat un conductor que va donar positiu d'alcohol després de provocar un accident amb una ferida lleu a Sant Celoni

Els fets van tenir lloc diumenge i el mateix dia es van denunciar dos conductors més també per alcoholè...

Detingut 'el segon violador de l'Eixample' acusat de violència domèstica

Va ser arrestat pels Mossos aquest dissabte al seu domicili després de presentar resistència. ACN Barcelona ...

La neu es deixa veure puntualment en algunes comarques del litoral de Barcelona i Girona

En principi, la cota es mou entorn als 200 metres però pot caure puntualment per sota. ACN Barcelona .- La neu s'ha...