puntvalles

Xerrades i un sopar pels 50 anys del CN GranollersLa setmana del 13 al 19 de març, el Club Natació Granollers ha programat tot un seguit d’actes, amb la voluntat de fer partícip a tota la ciutadania del 50è aniversari del Club Natació Granollers. Per aquest motiu, l’escenari on es desenvoluparan els actes serà la Sala Francesc Tarafa, que presentarà un programa, obert a tothom i d’entrada lliure, i que gira entorn de l’esport i la salut.

El primer acte, el de dilluns 13 de març, però, se centrarà en el passat del Club. A les 19h, el president del Club Natació Granollers, Josep Maria Mas, i l’alcalde de Granollers signaran el contracte de donació del Fons documental, amb més de 3.000 fotografies del Club, a l’Arxiu Municipal. Amb aquesta donació, quedarà inaugurada l’Exposició dels 50 anys d’història del Club, un passeig pels moments més destacats d’aquest mig segle de vida de l’entitat. L’exposició es podrà visitar de dilluns a divendres, de dilluns a divendres, de 18h a 20h, dissabte, de 10h a 19h, i diumenge de 10h a 13h.

Dimarts 14 de març, a les 19h, doble xerrada que es complementen. Fer esport, és fer salut?  a càrrec del Dr. Manel Balcells, especialista en Medicina de l’esport i en Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica, que girarà a l’entorn de la medicina i l’esport, exposant com es comporta el nostre cos en fer esport, perquè és important fer prova d’esforç o revisions mèdiques, com podem treure el màxim benefici per a la salut quan fem esport… I acte seguit, Com s’ha d’alimentar un esportista?  a càrrec de Mireia Porta, nutricionista clínica i esportiva, que parlarà sobre la importància de l’alimentació en l’esport, com hem de menjar per millorar el rendiment esportius, la recuperació, els mites i errors que preocupen els esportistes d’elit i també els aficionats…

Dimecres 15 de març, a les 19h, Taller d’hipopressius, a càrrec de la tècnica del Club Vanessa Rodríguez, trainer d’hipopressius per Low Pressure Fitness i pel Mètode Hipopressiu Marcel Caufriez. Es tracta d’un taller teòric i pràctic sobre la tècnica hipopressiva i els seus beneficis.

Pel que fa dijous 16 de març la les 19h, una de les conferències més esperades. La del Xesco Espar, coach esportiu, amb Somiar, créixer i treballar en equip. Una conferència sobre els nostres objectius, i com es plantegen, com s’assoleixen, com es produeix el creixement personal i professional, com es sobrepassen els obstacles... i quan i com cal treballar en equip? Una xerrada que aportarà als assistents una gran dosi de motivació.

Per tancar la setmana, divendres 17 de març a les 19:30h, taula rodona a càrrec de Marc Vilà, psicòleg esportiu del Club, amb esportistes destacats del CN Granollers: els nedadors Judith Torras i Raimon Bosch; el nedador internacional de natació sincronitzada Pau Ribes; el nedador paralímpic Miguel Luque, i el seu entrenador Joan Serra; els gimnastes Eduard Méndez i Lluna Casanova; el waterpolista, Josep Puig, i l’entrenador Pablo Quattrocchio.

Passat i present del CN Granollers, a taula per sopar

La festa, no obstant, començarà avui al vespre, quan el Club Natació Granollers organitza un dels actes més emotius per a celebrar el seu 50è aniversari. Es tracta del Sopar Institucional, que reunirà un total de 131 persones vinculades d’una manera o una altra al passat i al present d’una entitat que ja té mig segle de vida.

La vetllada, que donarà inici a les 21h i tindrà lloc a l’Hotel Ciutat de Granollers, comptarà amb l’assistència de l’actual junta directiva, presidida per Josep Maria Mas, però també hi estaran representats o assistiran els 12 presidents que ha tingut l’entitat al llarg de la seva història: Josep Bernaus (1967- 69), Francesc Colomer (1969-75), Josep Ribell (1975-76), Lluís Doménech (1976-80), Jacint Nadal (1980-82), Salvador Doménech (1982), Francesc Puig (1982-88), Joan Serra (1988-95), Santi Ribell (1995-97), Joaquim Anfruns (1998), Ignacio Ibáñez (1999) i Víctor Pérez (1995-2005).

També seran reconeguts els 10 socis que fa 50 anys que, de manera continuada, formen part del Club: Francesc Bellavista, Consepció Salamero, Núria Salamero, Modesto Molina, Maria Bonet, Roser Girbau, Antoni Cornellas, Pablo Enriquez, Juan Carlos Lorente i Núria Marsal.

Un moment especial serà quan es trobin els exesportistes més destacats de l’entitat, com els exolímpics Mònica Antich (sincronista), Aurora Morata (gimnàstica), Antoni Fraguas (gimnàstica), Daniel Morales (natació) o encara en actiu Agustí Pericas (waterpolista internacional)... amb els actuals esportistes del Club com la internacional Txell Mas (sincro), Josep Puig (waterpolo), Marcos Gil (natació), Júlia Pujadas (natació)...

Al sopar també hi assistirà Oriol Marcé, subdirector general d’activitats Esportives de la Secretaria General de l’Esport; l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral; els  presidents de la Real Federación Española de Natación, Fernando Carpena, de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertrán, el de la Federació Catalana de Gimnàstica, Xavier March; així com presidents d’altres entitats esportives de Granollers com el BM Granollers, CB Granollers, EC Granollers... entre d’altres autoritats.

Detinguts dos lladres especialitzats en els robatoris amb força en botigues pel mètode del butró

En pocs dies a l’inici del febrer han violentat sis locals de grans centres comercials de Sant Boi de Llobregat i San...

Detenen dos homes per estafar un mossèn d'Igualada amb la restauració d'objectes religiosos

Volien cobrar-li 18.000 euros per una restauració que no valia més de 1.500 euros. ACN Igualada .- Els Mosso...

Barcelona publicarà en un web els 4.653 documents catalogats dels memorials dels atemptats del 17-A

Es podrà consultar quan es compleixi el primer aniversari dels fets mentre s’estudia quin record físic ...

CCOO denuncia represàlies contra la plantilla a l’Ajuntament d’Aiguafreda

CCOO denuncia públicament que l’alcalde d’Aiguafreda ha trencat les relacions laborals amb la ...

El carrer Josep Carner de Granollers ja té voreres més amples i arbres

Han acabat les obres que va començar el mes de novembre. El carrer de Josep Carner, entre la plaça de la Fon...