Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Farrés (PSC): "Fa quatre anys les urnes ens van enviar un missatge, el vam entendre i ara la gent ha vist aquest esforç"

27 Maig 2019 Redacció: ACN Sabadell

Població: Sabadell



La guanyadora de les eleccions municipals a Sabadell diu que vol "tendir ponts" però no tanca la porta a governar amb minoria

La cap de llista del PSC i guanyadora de les eleccions municipals a Sabadell, Marta Farrés, s'ha mostrat eufòrica després d'aconseguir 10 regidors, el doble del que la formació va obtenir ara fa quatre anys. La socialista ha atribuït els bons resultats a "les ganes de canvi" i a la "renovació" que el partit ha experimentat després del daltabaix que va suposar el 'cas Mercuri'. "Fa quatre anys les urnes ens van enviar un missatge, el vam entendre, hem renovat els lideratges i l'equip i ara la gent ha vist aquest esforç", ha apuntat. Farrés ha dit que demà mateix començarà a parlar amb totes les formacions "per tendir ponts" perquè afirma que el PSC és una força "de pacte", però no tanca la porta a governar amb minoria. Així mateix, ha lamentat que els comuns hagin desaparegut del ple municipal.

La seu del PSC de Sabadell ha estat un esclat d'alegria en el moment en què passades les onze de la nit, l'escrutini ha començat a deixar clar que la capital vallesana tornaria a estar dominada pel color vermell. Amb tot, la cap de llista, Marta Farrès, s'ha fet esperar, i no ha comparegut davant de la militància fins que la victòria ha estat 100% segura. 

Finalment Farrés ha aparegut entre aplaudiments, canons de confeti i crits "d'alcaldessa, alcaldessa" davant un centenar de persones. "Fa quatre anys les urnes ens van enviar un missatge, hem renovat els lideratges i l'equip i la gent ha vist aquest esforç", ha apuntat Farrés que ha reconegut que les eleccions generals els han beneficiat. "Els ciutadans han vist que al PSC hi ha lideratges forts, que hi ha hagut un canvi generacional al partit i la gent ha sabut apreciar-ho", ha apuntat Farrés que ha dit que està molt contenta" de seguir amb l'estela que va iniciar Pedro Sánchez". 

Pel que fa a l'endemà de les eleccions, Farrés no ha entrat a valorar si prefereix governar amb minoria o si la seva aposta és incloure alguna altra formació al govern. Amb tot, sí que ha reiterat que el PSC és "una força de pacte, oberta a més iniciatives d'altres llocs". Per aquest motiu ha assegurat que intentaran "tendir tots els ponts" i ha apostat per "rebaixar la pressió que és el que aquesta ciutat necessita a partir d'ara". 

Per altra banda, ha lamentat que els comuns hagin desaparegut del ple municipal i ha assegurat que els socialistes mai els han considerat un "enemic", sinó que els veien com a possibles "aliats". 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

sabadell

Guia comercial del Vallès