Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Ingressa a pressó l´home a qui li consten diversos antecedents, va cometre sis dels robatoris a hotels de les ciutats de Granollers i Mollet del Vallès al Vallès Oriental i a les ciutats de Sabadell

24 Maig 2019 Redacció:



 El lladre intimidava les víctimes ruixant-les amb un líquid inflamable i amb un ganivet de grans dimensions

 

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Granollers van detenir el 16 de maig a Barcelona un home de 31 anys, nacionalitat argentina i amb domicili a Sabadell com a presumpte autor de diversos delictes de robatori amb violència i/o intimidació, un delicte de furt i un d’incendi.

 

La investigació es va iniciar a mitjans del passat mes d’abril arran d’un seguit de robatoris amb violència i/o intimidació que es van produir en menys de 24 hores a diversos hotels a les ciutats de Granollers, Mollet del Vallès, Sabadell i Barberà del Vallès

 

El primer robatori es va produir la matinada del 8 d’abril, poc després de les dues, a un hotel de la ciutat de Granollers. El lladre va intimidar la recepcionista utilitzant un ganivet de grans dimensions i una ampolla amb presumpte líquid inflamable que duia a una bossa de plàstic, amb el que va la ruixar amenaçant-la amb fer-li foc.

Tan sols trenta minuts després del robatori realitzat a l'hotel de Granollers el lladre va perpetrar el segon robatori, aquesta vegada a un hotel de la ciutat de Mollet del Vallès. El modus operandi va ser el mateix: un home vestit amb roba fosca accedeix a la recepció de l'hotel, ruixa amb un líquid la recepcionista i li mostra un encenedor al mateix temps que li crida "ESTO ES UN ATRACO, NO TE HARÉ NADA SI COLABORAS". També portava un ganivet de grans dimensions.

 

L’endemà a la nit el lladre va repetir els mateixos tipus de robatoris, aquesta vegada a un hotel de Sabadell i posteriorment tres robatoris més, tots ells amb violència a hotels de la localitat de Barberà del Vallès, dos d’ells en grau de temptativa. 

 

 

Les gestions d’investigació realitzades pels agents va permetre reconstruir el rastre del lladre dels dies anteriors i posteriors als robatoris dels hotels. Es va poder demostrar que  havia començat la seva aventura delictiva a les 21.30 hores del 7 d’abril al barri del Putxet de la ciutat de Barcelona assaltant una dona quan estacionava el seu ciclomotor a l’interior d’un pàrquing privat. El detingut la va agafar pel coll des de darrere i li va posar un ganivet al coll per poder sostreure-li el ciclomotor i diners en efectiu.

 

Quatre hores més tard el lladre, conduint el ciclomotor, va col·lisionar al barri de Sant Gervasi de la mateixa ciutat, contra un turisme mentre estava aturat a un semàfor i quan el conductor d'aquest es va baixar a veure què havia passat, el primer va deixar el ciclomotor i es va dirigir cap a ell mostrant-li un ganivet que duia a la cintura, al mateix temps que li cridava en to amenaçador. El lladre va pujar al vehicle i va marxar amb ell a gran velocitat, deixant abandonat el ciclomotor sostret hores abans. L’endemà, abans de cometre la segona tanda de robatoris a hotels, va sostreure a la mateixa ciutat unes plaques de matricula que va posar al vehicle que havia sostret i ja es va dirigir cap a Granollers on va realitzar el robatori a l’hotel esmentat.

 

Posteriorment va cremar el vehicle en un pàrquing públic de la localitat de Barcelona al barri del Carmel.

 

En tots els casos l’objectiu principal del detingut eren els diners de les caixes enregistradores tot i que en algun cas també es va emportat un ordinador portàtil i algun telèfon.

 

El detingut, amb diversos antecedents previs,  va passar a disposició judicial el 18 de maig davant el jutjat en funcions de guàrdia de Bardelona que va decretar el seu ingrés a presó.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Guia comercial del Vallès