Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Punt i final a la Copa Catalana de Gimnàstica, amb cinc podis del C.N.Granollers a la 3a Fase

21 Maig 2019 Redacció:

Els gimnastes del Club Natació Granollers han finalitzat la Copa Catalana, aquest dissabte 18 de maig a Salt, on es van disputar la tercera i última fase de la competició. Una darrera cita on el CNG va aconseguir enfilar-se fins a cinc vegades al podi tant a nivell individual com per equips.

En màxima categoria, Via Olímpica, Eduard Serrano, es va tornar a imposar al nivell VO1. En Base, es van sumar tres medalles, per part de Pep Masjuan, que va ser primer en Base 1; Unai Fernández, que va pujar al tercer esglaó del podi de Base 4; i Max Pedrola que es va penjar el bronze en Base 6. Per equips, plata pels gimnastes de la categoria de Promoció 3, i bronze per la de Promoció 4.

Un cop finalitzada les fases de Copa Catalana, els gimnastes ja es preparen per a afrontar les properes cites de la temporada, Campionat de Catalunya i Campionat d’Espanya.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental