Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Detingut un home a Granollers per estafar una dona aprofitant la relació sentimental que mantenien

20 Maig 2019 Redacció:



Va contactar amb la víctima a través d’una aplicació de mòbil per trobar parella

 

 

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la comissaria de Granollers (Vallès Oriental) van detenir el dia 15 de maig un home de 44 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat), com a presumpte autor dels delictes d’estafa, furt, usurpació de funcions públiques i amenaces.

 

Els agents van tenir coneixement dels fets a través d’una denúncia presentada el dia 11 de maig. La víctima, una dona de 49 anys i veïna de la mateixa localitat, va informar que l’octubre de 2018 va conèixer un home a través d’una aplicació per trobar parella. La dona va contactar amb l’home, qui es feia passar falsament per un membre de les forces i cossos de seguretat de l’Estat, i va iniciar una relació sentimental amb ell.

 

A partir de la denúncia de la víctima, els agents van iniciar les indagacions que va permetre establir el modus operandi. L’investigat va contactar amb la víctima a través d’una aplicació de telefonia mòbil. Al poc d’iniciar la relació sentimental, ell li va explicar que tenia la nòmina i els comptes embargats per a que ella assumís totes les seves despeses. Mentre avançava la relació i es guanyava la confiança de la víctima, aquesta li va oferir casa seva per passar alguna nit. Durant les hores que la víctima estava fora de casa, l´home regirava la casa buscant joies i peces de valor que, finalment acabava robant.

 

La investigació va permetre la detenció de l’home, que va quedar en llibertat amb càrrecs desprès de passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Granollers, el passat 16 de maig.

 

Es dona la circumstància que l’home ja va ser investigat i detingut diverses vegades per altres fets similars.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Guia comercial del Vallès