Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El millor cinema documental arriba a diferents pobles de la comarca

16 Maig 2019 Redacció:



Avui dimecres comença una nova edició del festival de cinema documental DocsBarcelona que presenta una quarantena de projeccions de 26 països als cinemes Aribau de Barcelona i al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), fins al 25 de maig.


Una tria de tres documentals també es podrà veure a partir de demà a 12 municipis de la demarcació de Barcelona amb el suport de la Diputació de Barcelona. La programació del DocsBarcelona A Prop 2019 la composen tres propostes singulars marcades per la mirada inquieta dels seus directors que posen el focus en qüestions socials. Es tracta de «Avec un sourire, la révolution!», un documental quebequès internacional sobre l'1 d’octubre; «Cachada» amb les vivències d'un grup de dones d'El Salvador que utilitzen el teatre per denunciar la violència masclista; i les aventures dels protagonistes d’«Operació globus» a la recerca del camió amb què de joves van fer la volta al món quaranta anys enrere.

Les projeccions seran als municipis de Barberà del Vallès, Berga, Castellar del Vallès, Gavà, Granollers, La Garriga, Manresa, Mataró, Sant Andreu de la Barca, Vilafranca del Penedès, Sant Cugat del Vallès i Vilanova i la Geltrú.

Consulteu els espais i calendari de projeccions en el següent enllaç.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Guia comercial del Vallès